Prodej rodinného domu, Tvořihráz, 166 m2

Tvořihráz


3 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 632 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tvořihrázi

Popis

Poznejte netradiční rodinný dům, který vám nabídne hned 2 bytové jednotky, velkou stodolu a zahradu s příjemným výhledem!

+ 3+1
+ 80 m2
+ pozemek 1 216 m2
+ po částečné rekonstrukci
+ samostatná garsonka
+ stodola 62 m2
+ hospodářské stavení 25 m2
+ velká zahrada s příjemným výhledem

Tato nemovitost sice ještě vyžaduje úpravy, aby se stala vaším dokonalým domovem, ale potenciál v sobě nezapře. Aktuálně má dům za sebou částečnou rekonstrukci, během které dostal novou střechu, podlahy, kuchyňskou linku, obložení v jednom ze sprchových koutů a rozvody elektřiny.

Nemovitost leží na pozemku o celkové rozloze 1 216 m2 a skládá se z rodinného domu, garsonky ve vedlejším stavení, stodoly a hospodářského stavení.

Rodinný dům je dispozičně řešený jako 3+1 o ploše 55,4 m2. Nabídne vám obývací pokoj, kuchyni s novou kuchyňskou linkou, dětský pokoj, ložnici, předsíň a koupelnu s toaletou a zděným sprchovým koutem. Další obytné prostory najdete v samostatné garsonce ležící ve vedlejším stavení. Je o velikosti 23,1 m2 a sestává z hlavní místnosti 17,5 m2 a koupelny s vanou a zděným sprchovým koutem.

Potenciál a prostory se skrývají také v dalších budovách. Stodola se svými 62 m2 bude skvělým uložištěm veškerých nezbytností či místem pro vybudování pohodového posezení. Ráj kutilů pak může snadno vzniknout v hospodářském stavení o velikosti 25 m2.

Dům tvoří spolu s ostatními budovami tvar písmene U s dvorkem uvnitř, na který navazuje obdélníková zahrada. Ta je kaskádovitá a díky tomu nabízí příjemný výhled do malebné obce Tvořihráz. Přestože je zahrada tvořena jednotlivými patry, nebude vám její členění bránit v umístění bazénu. Jednotlivé kaskády jsou dostatečně široké a poskytnou dostatek rovinatého terénu. Na zahradě budete mít k dispozici vlastní studnu a malý sklep.

Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě a je vytápěna krbe, s výměníkem . Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Tvořihráz leží jen 16 minut od Znojma a disponuje dobrou občanskou vybaveností. Nechybí zde mateřská škola, hostinec, prodejna potravin, dětské hřiště a příjemným bonusem je možnost koupání v blízké vodní nádrži Výrovice. Dopravní dostupnost se Znojmem zajišťují přímé autobusové linky.

Zaujal vás tento rodinný dům v klidné části Tvořihráze? Kontaktujte mě a já vám ho rád blíže představím na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Tvořihráz
ID
01193
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
166 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1216 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Bařina

Pavel Bařina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tvořihrázi.

Podobné nabídky