Pronájem bytu 2+kk, Plzeň - Jižní Předměstí, Goldscheiderova, 59 m2

Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí


14 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby cca 2.000,-Kč, elektřina přepis na nájemce, kauce 16.900,-Kč, provize RK je 16.900,-Kč vč. DPH)


Regionální dodavatelé v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem moderního bytu 2+kk o podlahové ploše 48m2 s velkým terasovitým balkonem, cca 11m2. Celkem tedy 59m2. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu v Goldscheiderově ulici v Plzni na Borech s vlastním parkovacím stáním přímo pod domem. Při vstupu do bytu je velká vestavěná skříně. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, multifunkční horkovzdušnou troubou, ledničkou s mrazákem a digestoří. Byt je bez dalšího vybavení a zařízení, ideální pro zájemce, který má svůj vlastní nábytek, zařízení atd. Z obývací části je vstup na terasovitý balkon s orientací na Západ. Byt je velice světlý a působí vzdušným dojmem. Ložnice je obdélníkového tvaru také s orientací západním směrem. Koupelna v bytě je skutečně velkých rozměrů, je tady sprchový kout i přípojka na pračku. Pračka není součástí vybavení a může tady být plněná horem nebo bokem. Velkou výhodou je, že voda i topení je zajištěno dálkově, tedy centrálně. Přímo na patře je uzamykatelná zděná komora, v domě je výtah. Pod domem je vlastní parkovací, garážové stání patřící k tomuto bytu a je součástí pronájmu. Dům je bezbariérový.
V blízkostí k veškerá občanská vybavenost, 5 minut chůze je velké nákupní centrum Area Bory s mnoha obchody nejrůznějšího zaměření. Vzdálenost na zastávky MHD je cca 8 minut. Tento byt doporučuji zejména pro náročnější zájemce, pro jednotlivce, pro páry. Maximálně dvě osoby, pouze pro slušné a velmi klidné zájemce. Velkou výhodou je dlouhodobost tohoto pronájmu.
PENB - C, štítek energetické náročnosti budovy - Úsporná.
Cena pronájmu je 14.900,-Kč + 2.000,-Kč zálohy na služby (voda, topení, osv. spol. prostor, výtah, popelnice, odvoz odpadu a úklid spol. prostor), elektřina se přepisuje na nájemce, plyn v bytě není. Internet je vysokorychlostní PilsFree. Možností internetu je ale více a záleží na každém. Veškeré přípojky v bytě jsou. Vratná kauce je 16.900,-Kč, provize RK je 16.900,-Kč vč. DPH. Výhodou jsou zejména nízké provozní náklady spojené s bydlením, orientace bytu a velké příslušenství, kdy byt má velký terasovitý balkon, zděnou komoru na patře a parkovací stání přímo v domě. Vjezd je přes dálkově ovládaná rolovací vstupní vrata.
Byt je volný a nastěhování od 1.11.2024. Prohlídky jsou po předchozí domluvě od října 2024.
Vřele doporučuji pro budoucího nájemce, který hledá moderní a vkusné bydlení s vlastním parkovacím místem, které je kryté a pod domem!

Cena
14 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby cca 2.000,-Kč, elektřina přepis na nájemce, kauce 16.900,-Kč, provize RK je 16.900,-Kč vč. DPH
Náklady na bydlení
2 000
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Goldscheiderova, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
2395
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
59 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Plzni.

Podobné nabídky