Prodej rodinného domu, Albrechtice, Chotěbuzská, 78 m2

Chotěbuzská, Albrechtice


7 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Albrechticích

Popis

S potěšením vám nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné obci Albrechtice, který byl postaven v roce 2019. Tento útulný dům o dispozici 3+kk a celkové obytné ploše 78 m² představuje skvělou příležitost pro každého, kdo touží po moderním, pohodlném a zároveň energeticky úsporném bydlení s minimálními náklady na provoz. Dům je postaven z kvalitního materiálu Porotherm a jeho konstrukce zajišťuje vynikající tepelnou izolaci i stabilitu.
Střešní krytina je z betonových tašek, což zaručuje dlouhou životnost střechy. Dům je navržena tak, aby poskytoval pohodlí a maximální využití prostoru, přičemž velký důraz byl kladen na funkčnost a moderní styl.
Interiér domu nabízí světlé a vzdušné prostory, které jsou ideální pro rodinné bydlení. Hlavní obytný prostor zahrnuje moderní kuchyňský kout, který je kompletně vybaven spotřebiči od renomované značky Gorenje, jako jsou myčka nádobí, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, vestavná trouba a lednice. Podlahy v domě jsou vkusně zvolené v kombinaci vinylu a dlažby, které nejenže skvěle vypadají, ale jsou i velmi odolné a snadno se udržují. Elektrické podlahové vytápění se stará o příjemný tepelný komfort v celém domě, a navíc je k dispozici krb na dřevo, který dodává nejen teplo, ale také neodolatelnou atmosféru klidu a pohody v chladnějších měsících.
Kromě interiéru však dům nabízí i nádherný venkovní prostor. Součástí je zastřešená terasa o rozloze 30 m², která je ideální pro posezení s rodinou nebo přáteli, ať už na letní grilování nebo na relaxaci s kávou a knihou v ruce. K domu také náleží kryté parkovací stání, které je pohodlně umístěné hned u domu, takže váš automobil bude vždy chráněn před nepříznivými povětrnostními podmínkami.
Jedním z velkých lákadel této nemovitosti je pečlivě udržovaná zahrada. Ta poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení nebo dětské hry. Na zahradě se nacházejí dva zahradní domky, které poskytují skvělé zázemí pro uskladnění zahradního náčiní, jízdních kol nebo sezónního vybavení. Krása a uspořádání zahrady je velkou předností, která dodává nemovitosti pocit domova a klidu, přičemž poskytuje dostatek soukromí a pohodlí.
Roční náklady na provoz domu činí přibližně 20 000 Kč, což je velmi příznivá částka. Venkovní rolety instalované na všech oknech navíc přispívají k úspoře energií a zároveň poskytují ochranu před nadměrným slunečním zářením v letních měsících a chladem v zimě.
Dům se prodává kompletně zařízený, což znamená, že nový majitel si nemusí dělat starosti s dalšími investicemi do vybavení – stačí se jen nastěhovat a začít bydlet. Pokud hledáte moderní rodinný dům s příjemnou atmosférou, nízkými provozními náklady a krásnou zahradou, tato nemovitost v Albrechticích je pro vás tou pravou volbou.

Neváhejte a využijte jedinečné příležitosti k prohlídce této nemovitosti. Kontaktujte nás pro více informací nebo si rovnou domluvte termín osobní návštěvy. S financováním Vám rádi pomůžeme.

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Chotěbuzská, Albrechtice
ID
0285
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
108 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
255 m2
Podlahová plocha
78 m2
Plocha nemovitosti
1714 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik, Jímka
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Andrea Machýčková

Andrea Machýčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Albrechticích (okr. Karviná).

Podobné nabídky