Prodej rodinného domu, Zbýšov, Na výhoně, 140 m2

Na výhoně, Zbýšov


4 065 165 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 373 Kč /měs.

(včetně právních služeb a odměny kanceláře)


Regionální dodavatelé v Zbýšově

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný dům o velikosti 5 + kk na adrese Ulice Na výhoně č. p. 182, v části obce Zbýšov, v obci Zbýšov, okres Brno-venkov.

Tato nemovitost je ve vlastnictví osobním a patří do kategorie smíšených objektů. Stav objektu je momentálně špatný, ale nabízí obrovský potenciál pro renovaci a modernizaci podle vlastních představ nového majitele. Užitná plocha se nachází na jednom podlaží a má celkovou podlahovou plochu 140m², včetně dvorku o rozloze 25m².

Odpad je řešen prostřednictvím kanalizace, voda je zajištěna dálkovým vodovodem a plynovod zajišťuje přívod plynu. Topení je zajištěno lokálními tuhými palivy.

V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost a doprava je zajištěna prostřednictvím silnice a autobusu. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorné bydlení s možností vlastního úprav a renovace.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
4 065 165 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a odměny kanceláře
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Na výhoně, Zbýšov
ID
D202415
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
140 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
161 m2
Plocha nemovitosti
178 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Kupka

David Kupka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zbýšově (okr. Brno-venkov).

Podobné nabídky