Prodej rodinného domu, Droužkovice, Rudé armády, 200 m2 (ID: 1585418)

Rudé armády, Droužkovice


9 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 227 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Droužkovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům se 2 bytovými jednotkami s prostornou garáží, terasou a vedlejšími budovami v uzavřeném areálu v obci Droužkovice.
Rodinný dům má zastavěnou plochu 206 m2 a pozemek o výměře 1720 m2, k dispozici je garáž na 3 auta. Ve vedlejších budovách jsou prostory využité jako dílny. V zadní části zahrady je umístěn kotec, skleníky a kurníky pro slepice.
Dům se skládá z přízemí, 1.patra a velkého půdního prostoru. Při vstupu do domu se nachází vstupní chodba, kuchyň a 4 místnosti, dále koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Přízemí domu je ve stavu před rekonstrukcí. V 1. patře je bytová jednotka po kompletní rekonstrukci z roku 2002. Nachází se zde kuchyň, obývací pokoj s francouskými krbovými kamny, ložnice, pokoj, šatna, koupelna s vanou a vstup na terasu. V půdní části je otevřený prostor vhodný k půdní vestavbě.

Rekonstrukce v domě: rok 2022 - střecha Bramac, plastová okna v přízemí, plynový kondenzační kotel Ariston v 1. patře.

1. patro je vytápěno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Případně je možné využít lokálně francouská krbová kamna v obývacím pokoji. Dům je napojená na obecní vodovod. Odpad je řešen kanalizací. K dispozici je studna s užitkovou vodou. Přízemí domu je vytápěno lokálně na tuhá paliva s výměníkem.

Úpravy: 2022 - střecha Bramac, plastová okna v přízemí, plynový kondenzační kotel Ariston v 1. patře, rok 2002 kompletní rekonstrukce 1.patra

Dům je podsklepena a prodává se částečně vybavený.

Vstup na pozemek je zajištěn dvoukřídlou elektronickou bránou, zahrada má rozlohu 1720 m2 a pozemek je oplocen, je zde soukromí a klid.

V ceně je kompletní střecha na druhou budouvu.

V okolí je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, restaurace, pošta, kulturní centrum s volnočasovými aktivitami pro děti i dospělé, koupaliště, fotbalové, nohejbalové i volejbalové hřiště, workout hřiště).

Pro více informací a nezávazné prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Vhodné jako investice k pronájmu bytových jednotek.

Cena
9 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Rudé armády, Droužkovice
ID
900
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
1720 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Martina Šnajberková Dis.

Bc. Martina Šnajberková Dis.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Droužkovicích.

Podobné nabídky