Prodej bytu 3+1, Praha - Nové Město, Masarykovo nábřeží, 129 m2

Masarykovo nábřeží, Praha, Nové Město


31 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 152 026 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o užitné ploše 128,3 m² s okouzlujícím výhledem na ostrov Žofín a panorama Pražského hradu.

Byt je situován ve 4. nadzemním podlaží historické novorenesanční budovy s výtahem na Masarykově nábřeží, jedné z nejprestižnějších lokalit na pravém břehu Vltavy.
Dům prošel v roce 2005 kompletní rekonstrukcí, která mu navrátila jeho původní noblesu a eleganci.

Interiér bytu byl navržen s důrazem na praktičnost a komfort. Ze vstupní haly o rozloze 14,2 m² s vestavěnou skříní jsou přístupné všechny samostatné místnosti:
• Reprezentativní obývací pokoj (46,7 m²) s velkými okny nabízejícími dechberoucí výhledy na Pražský hrad, Národní divadlo, ostrov Žofín, výstavní síň Mánes a Tančící dům.
• Samostatná, plně vybavená kuchyň (25,4 m²) s moderními spotřebiči.
• Dvě prostorné ložnice orientované do klidného vnitrobloku, zajišťující maximální soukromí a klid.
• Koupelna (9,4 m²) se sprchovým koutem a pračkou.
• Samostatné WC (2,1 m²) s oknem do světlíku.

Byt je převážně zařízený, včetně kvalitní kuchyňské linky se sklokeramickou varnou deskou, troubou, lednicí a myčkou. Vysoké stropy a východně-západní orientace zajišťují dostatek přirozeného světla po celý den, což podtrhuje světlost a vzdušnost prostor.

Vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel značky Junkers, což umožňuje regulaci teploty dle vašich potřeb.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost. V pěší vzdálenosti se nachází stanice metra, tramvají i autobusů. Pro majitele automobilů je k dispozici možnost pronájmu parkovacího stání přímo v domě.

Tuto nemovitost nabízíme v osobním vlastnictví a je možné ji financovat hypotékou. Rádi vám pomůžeme se sjednáním nejvýhodnějších podmínek financování díky spolupráci se všemi bankami na trhu.

Byt je bez právních vad a závazků. Garantujeme hladký převod vlastnického práva, bezpečný převod kupní ceny a možnost výběru schovatele dle vašich preferencí.
Pokud hledáte exkluzivní bydlení v srdci Prahy s neopakovatelnými výhledy a historií na dosah ruky, neváhejte nás kontaktovat pro sjednání prohlídky.
Těšíme se na vás!

Cena
31 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Masarykovo nábřeží, Praha, Nové Město
ID
Masarykovo nábřeží 30
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
129 m2
Patro
4. z 6
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Sergej Gončarov

Sergej Gončarov

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze 1.

Podobné nabídky