Prodej rodinného domu, Červený Kostelec, Lipky, 140 m2 (ID: 1585599)

Lipky, Červený Kostelec


5 499 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 207 Kč /měs.

(Náš finanční specialista Vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto domu.)


Regionální dodavatelé v Červeném Kostelci

Popis

Nabízím k prodeji rodinný dům 5+1 o obytné ploše 140 m², určený k rekonstrukci, který se nachází v klidné a velice žádané lokalitě města Červený Kostelec, v ulici Lipky. Dům je situován na krásném, oploceném pozemku o celkové rozloze 2201 m², který lze využít i jako stavební pozemek pro výstavbu s vlastní příjezdovou cestou..

Součástí prodeje jsou další stavby o ploše 136 m², které lze využít jako dílnu, garáž nebo skladovací prostory. Na pozemku je vrtaná studna, přivedena elektřina, plyn, obecní voda a kanalizace, což poskytuje kompletní infrastrukturu pro zahájení rekonstrukce nebo jako investiční příležitost.

Klíčové vlastnosti:

Dispozice domu: 5+1, obytná plocha 140 m²
Další stavby: 136 m² vhodné jako dílna, garáž či sklad
Velikost pozemku: 2201 m² s možností další výstavby
Inženýrské sítě: elektřina, plyn, obecní voda a kanalizace, vlastní vrtaná studna
Dům nabízí velký potenciál pro rekonstrukci podle Vašich představ, a zároveň se jedná o výhodnou investiční příležitost. Kromě toho lze nemovitost rozdělit na dvě bytové jednotky nebo pozemek využít pro stavbu nového domu.

Lokalita:

Klidná a oblíbená lokalita nabízí skvělou občanskou vybavenost – mateřské a základní školy, obchody, restaurace i výborné dopravní spojení. Centrum města je jen krátkou procházkou od domu.

Pokud hledáte prostorný dům s možností přestavby a krásným pozemkem, neváhejte mě kontaktovat. Rád Vás nemovitostí osobně provedu a poskytnu více informací.

Těším se na Vaši zprávu nebo telefonát.

Cena
5 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Náš finanční specialista Vám připraví několik možností, jak nejlépe financovat nákup tohoto domu.
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Lipky, Červený Kostelec
ID
PF0904
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2201 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Fejtek

Petr Fejtek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Červeném Kostelci.

Podobné nabídky