Prodej bytu 2+kk, Praha - Stodůlky, Klementova, 67 m2

Klementova, Praha, Stodůlky


10 570 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 374 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji moderní a luxusní byt o dispozici 2+kk s výměrou 67 m2, nacházející se ve vyhledávané lokalitě Britská čtvrť, Praha 5 – Stodůlky. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží novostavby z roku 2019 a je připraven k okamžitému nastěhování.

Interiér bytu je kompletně zařízen a splňuje nejvyšší standardy moderního bydlení. Kuchyňská linka německé značky SCHUELLER je plně vybavena kvalitními spotřebiči. Byt je vybaven inteligentním systémem, kterým lze pohodlně ovládat přes mobilní telefon. O příjemné vnitřní klima se postará klimatizace DAIKIN a systém rekuperace. V pokojích jsou instalovány elektrické venkovní žaluzie a na podlahách najdete kvalitní dřevěnou podlahu. Součástí bytu je také vybavená ložnice, šatna a praktická komora.

Dominantou je prostorný balkón orientovaný na jižní stranu, ideální pro odpočinek a relaxaci. Bezpečnostní vstupní dveře SHERLOCK zajišťují vysokou úroveň ochrany. Luxusně zrekonstruovaná koupelna nabízí příjemné a elegantní prostředí. Do rekonstrukce interiéru majitel investoval přibližně 1 milion korun, což zaručuje špičkovou kvalitu provedení.

Lokalita Britská čtvrť je atraktivní a oblíbená pro svou výbornou občanskou vybavenost, blízkost k obchodním centrům, restauracím a parkům. Výborná dopravní dostupnost zajišťuje snadné spojení s centrem města i ostatními částmi Prahy.

Pokud hledáte komfortní bydlení ve výjimečné lokalitě, tento byt je ideální volbou.
Cena bytu činí 10.570.000,- Kč včetně provize RK.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu uveďte prosím identifikační číslo zakázky ID: RS194

Cena
10 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Klementova, Praha, Stodůlky
ID
RS194
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
67 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
67 kWh/m2 za rok
Doprava
MHD
Garáž
Terasa
Nízkoenergetický

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze.

Podobné nabídky