Prodej rodinného domu, Dětmarovice, 120 m2

Dětmarovice


2 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 961 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dětmarovicích

Popis

Nabízím Vám k prodeji dům v Dětmarovicích, který je dispozičně řešený jako 4+1, s pozemkem o rozloze 365 m2. Dům není podsklepen.

V prvním podlaží se nachází kuchyň s obývákem, pokoj s koupelnou, jedna samostatná koupelna a prostorná chodba. V druhém podlaží je předpokoj (velká chodba) s oknem, pokoj a půdní prostor. V obou koupelnách se nachází vana a bojlery. Dům je udržovaný, vhodný ke kompletní rekonstrukci.

Podlahy v domě jsou plovoucí. Okna jsou dřevěná. Elektřina z části v mědi a z části v hliníku. Pozemek je kompletně oplocen. Topení v domě je plynové. Dům je bez zateplení.

V blízkosti domu se nachází potraviny a autobusová zastávka, obojí cca 2 minuty chůze. Mateřská škola cca 500 metrů od domu.

Nedaleko stavby se nachází pozemek s garáží, který je využíván jako zahrada a je k odkoupení od stejného majitele. Viz. nabídka.

Doporučuji prohlídku.

Uvedené výměry jsou orientační. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídku ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku.

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Dětmarovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
365 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Voznicová

Petra Voznicová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dětmarovicích.

Podobné nabídky