Prodej rodinného domu, Dřínov, 120 m2

Dřínov


5 980 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 499 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Dřínově

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům a s ním i možnost bydlení v dosahu Prahy, přesto v klidné a malé obci Dřínov – okr. Mělník.

Nemovitost má dispozici 4+1 o obytné ploše cca 120m2 a je podsklepena.
Přízemí má celkovou plochu 84,3m2 a sestává ze zádveří, chodby, kuchyně, spíže, ob. pokoje, samostatného pokoje, koupelny s vanou a WC. Podkroví má celkovou plochu 77,5m2 a sestává z haly, ze které je vstup na balkón, dále samostatného pokoje, samostatného WC a půdních prostor. Tyto půdní prostory by bylo možno přestavět na další pokoje, což by tvořilo celkovou dispozici domu 6+1, případně rekonstrukcí rozdělit na další bytovou jednotku.

V r. 2018 proběhla výměna oken, jinak se dům nachází v původním dobře udržovaném stavu – konstrukce domu zděná, střecha sedlová, krytina z pálených tašek, podlahové krytiny kombinací koberců, linolea a keramické dlažby. Vytápění je řešeno elektrokotlem s přitápěním krbovými kamny, ohřev vody prostřednictvím bojleru. Ze sítí je dům napojen na elektřinu, obecní kanalizaci a studnu. Obecní vodovod je na hranici pozemku a lze se připojit. Součástí pozemku je také garáž a kůlna, pozemek je oplocený.
Nemovitost stojí v souboru několika samostatných domů mimo hlavní silnici vedoucí obcí.

Obec Dřínov je vzdálená pouze 20 minut od Prahy, 10 minut od Kralup nad Vltavou a 15 minut od Mělníku. Linka autobusu jezdí na metro C - Kobylisy. Z občanské vybavenosti je k dispozici obchod (otevřený denně 7.00 – 19.00), obecní úřad, výdejní místo České pošty, místní knihovna a hostinec. MŠ a ZŠ jsou ve vedlejších obcích Chlumín (vzdálený 5km) a Hostín u Vojkovic (vzdálený 3 km).

Tato nemovitost je skvělou investicí do vaší budoucnosti. Nechte se okouzlit tímto domem plným potenciálu a klidného života v malé obci.

Dům je možno financovat hypotečním úvěrem do 90% LTV. Financování jako přední hypoteční specialista s 15 - ti lety praxe rád zdarma zajistím za exkluzivních VIP podmínek.

Pro bližší info nebo sjednání termínu prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Rád Vám tuto zajímavou nemovitost představím.

Cena
5 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
7965,- Kč teplo, teplá a studená voda, elektřina atd.
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Dřínov
ID
00174
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
371 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Chupek

Jiří Chupek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dřínově (okr. Mělník).

Podobné nabídky