Prodej rodinného domu, Neratovice, 262 m2 (ID: 1586290)

Neratovice


14 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 720 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Neratovicích

Popis

V rámci zpeněžování majetku nabízí insolvenční správce JUVENTUS insolvenční v.o.s. (ohlášený společník Mgr. Roman Pešek) k prodeji níže uvedený majetek:

I) Rodinný dům č.p. 1421 včetně příslušenství a pozemků p.č. St. 3004, p.č. St. 3006 a p.č. 562/83 - jedná se o přízemní, zděný, nepodsklepený rodinný dům s využitým podkrovím pod sedlovou střechou krytou taškou betonovou. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v zastavěné, okrajové části města Neratovice, v řadové zástavbě jako samostatně stojící. Předmět ocenění se nachází na adrese: Ořechová 1421, 277 11 Neratovice. Parkování je možné ve vlastní garáži a na vlastním pozemku. Pozemky leží v rovinném terénu, tvoří jednotný funkční celek a jsou přístupné po veřejné, zpevněné komunikaci, na pozemcích p.č. 882 - ostatní plocha a p.č. 562/97 - ostatní plocha, které jsou ve vlastnictví města Neratovice.
Dům je napojen na inženýrské sítě: elektro, hloubková kanalizace (odpadní vody jsou z objektu přečerpávány), obecní vodovod a plynové vedení. Objekt sestává z jedné bytové jednotky o velikosti 5+kk s kompletním sociálním zařízením. Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření a dle sdělení manželky dlužníka z roku 2009. V průběhu své celkové životnosti objekt procházel pouze běžnou údržbou prvků krátkodobých životností. Celkový technický stav a údržbu lze ke dni ocenění uvažovat jako stavba v dobrém stavu s pravidelnou údržbou. Při místním šetření bylo zjištěno toto příslušenství stavby hlavní: a) vedlejší stavby: Na pozemku p.č. St. 3006 - zastavěná plocha a nádvoří je situován objekt bez čp/če - garáž. Jedná se o přízemní, zděnou garáž pod sedlovou střechou krytou taškou betonovou. Za rodinným domem (pohled z přístupové komunikace) je situována rozestavěná, podsklepená, zděná vedlejší stavba pod sedlovou střechou krytou taškou betonovou. Vlastníkem ani objednavatelem znaleckého posudku nebylo předloženo žádné stavební povolení či souhlas s ohlášením stavby. b) příslušenství, které je tvořeno těmito venkovními úpravami: - oplocení - dřevěné latě se sloupky a podezdívkou z betonových tvarovek - kovová vrata s dřevěnými latěmi - kovová vrátka s dřevěnými latěmi - zpevněná plocha dlážděná - zavlažovací systém - zemní bazén s protiproudem, pískovou filtrací a tepelným čerpadlem (zastřešeno posuvným systémem) - přípojky IS II) Objekt bez čp/če, garáž včetně příslušenství a pozemku p.č. St. 2519 Jedná se o přízemní, zděnou, nepodsklepenou garáž pod mírnou pultovou střechou krytou vlnitým eternitem. Objekt je situovaný v zastavěné, okrajové části města Neratovice, v řadové zástavbě jako řadový vnitřní. Pozemek leží v rovinném terénu a je přístupný po veřejné, zpevněné a následně štěrkové komunikaci na pozemku p.č. 562/2 - ostatní plocha, který je ve vlastnictví města Neratovice.

Prodej v rámci elektronické aukce.
Kontakt pouze emailem polaskova@juventus-insolvencni.cz

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 10. 2024
Adresa
Neratovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
262 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1426 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Roman Pešek

Mgr. Roman Pešek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Neratovicích.

Podobné nabídky