Prodej pozemku pro bydlení, Jindřichov, 1116 m2

Jindřichov


900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 289 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jindřichově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Nabízíme k prodeji stavební parcelu na hranici CHKO Jeseníky, na rozhraní Hanušovické vrchoviny a Hrubého Jeseníku. Jedná se o rovinatý pozemek přístupný z veřejné komunikace, zahrnutý v platném územním plánu do "Plochy smíšené obytné" s hlavním využitím "bydlení v rodinných domech" nebo "rodinná rekreace". Přípustným využitím parcely je i výroba a služby, zájmové chovatelství a pěstitelství nebo občanské vybavení. Vodovod, kanalizace, plyn i elektřina jsou v dosahu parcely a lze se na ně připojit. V obci Jindřichov se nachází základní občanská vybavenost: obecní úřad, pošta, mateřská a základní škola, TJ Jindřichov, restaurace, obchody s potravinami, obecní knihovna. Z pozemku jste za 15 minut svižnou chůzí na vlakové zastávce "Jindřichov na Moravě" nebo za 2 minuty na autobusové zastávce "Jindřichov, obchod".

Obec Jindřichov se nachází v sousedství CHKO Jeseníky, Kralického Sněžníku nebo Rychlebských hor s jejich nepřebernými možnostmi aktivního odpočinku v krásné, lesnaté a čisté přírodě. Odpočívat můžete v Schrothových léčebných lázních Dolní Lipová, v lázních Jeseník nebo unikátním termálním parku Termály Losiny, sportovat na mnohých trasách pro pro turistiku a cyklovýlety nebo v krytém bazénu v Šumperku. V zimě můžete jednoduše provozovat zimní sporty, jelikož na nejbližší sjezdovku X-park Františkov se dostanete za 3 minuty autem, větší střediska, jako Dolní Morava, Ramzová nebo Kouty nad Desnou jsou v dosahu do 30 minut.

Pozemek se nachází mimo aktivní záplavovou zónu.

Parcela: stavební parcela o výměře 1.116 m2
Elektřina: ano, vedení v místní komunikaci
Voda: obecní vodovod v místní komunikaci
Odpad/kanalizace: kanalizace v místní komunikaci
Přístup z cesty: asfaltová komunikace
Aktuální užívání:: bez využití
Volné od : ihned
:Možnosti využití: bydlení, investice, podnikání
Vzdálenosti: Hanušovice 7 km, Šumperk 22 km, Jeseník 32 km

Cena
900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Jindřichov
ID
2211
Plocha nemovitosti
1116 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Šimek Jan

Šimek Jan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jindřichově (okr. Šumperk).

Podobné nabídky