Prodej rodinného domu, Spálené Poříčí, Zámecká, 131 m2

Zámecká, Spálené Poříčí


6 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 501 Kč /měs.

(cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti a zápisem na katastru nemovitostí)


Regionální dodavatelé v Spáleném Poříčí

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme jedinečnou nabídku prodeje 7 nových, cihlových, řadových domů ve Spáleném Poříčí. Projekt bydlení - BYDLENÍ POD ŠTASTNOU VĚŽÍ ve Spáleném Poříčí. PENB – B - třída velmi úsporná.
Kolaudace v létě 2023 a samotná výstavba proběhla s velkou pečlivostí a smyslem pro účelnost a detail.
Každý dům má svoje číslo popisné, Zámecká ulice (601 - 607) a bylo provedeno napojení na veškeré sítě - městská voda, kanalizace, elektřina, plyn, optický internet.
Příjezd je přímo z asfaltové komunikace. Každý z domů stojí na vlastním pozemku a má vlastní pozemek včetně vymezení příjezdu. Parkování pro dva vozy.
Každý dům má jediný vstup do domu a vjezd do garáže přes dálkově, elektricky ovládaná vrata.
Skříně s elektroměrem a plynoměrem jsou účelně umístěné přímo ve zdi vedle vstupu.
V přízemí domu je předsíně, chodba a následně vstup do garáže, kde jsou 3 skříně s jističi a pojistkami. V garáži je přípojka vody na mytí vozidla. Z garáže se jde do technické místnosti, kde je kondenzační kotel Protherm s velmi precizní rozvodnou instalací v mědi.
V této velké místnosti je toaleta, umyvadlo, přípojky na pračku a sušičku a prostor na umístění sauny i vířivky. Je provedeno odvětrání, vzduchotechnika. Vlastní vodoměr je v této místnosti. V každém patře domu je vlastní toaleta i umyvadlo!
Z chodby se dále vstupuje do šatny nebo úložné místnosti.
Po schodišti se zábradlím a dlažebními stupnicemi se jde do patra. V patře je místnost pro kuchyni s jídelnou a jsou tady kompletně připravené rozvody včetně odsavače. V celém patře je dlažba a podlahové vytápění.
Vstup do koupelny, kde je sprchový kout, toaleta, umyvadlo se spodní skříňkou, zrcadlo, topný žebřík a ventilace.
Další vstup je do velké místnosti fungující jako obývací prostor se vstupem na terasu s krásným, panoramatickým výhledem na okolí a CHKO Brdy. Soukromí je zajištěno betonovou zdí oddělující sousedy a zajišťuje maximální soukromí. Terasa má vlastní odvodnění. Velká okna zajišťují dostatek světla po celý den. Pod okny jsou vytápěcí rošty, fungující jako zábrana před rosením.
Datové zásuvky jsou ve všech obytných místnostech. Dům má i TV anténu.
Po schodišti se jde do 2. patra s jednotlivými vstupy a nacházejí se tady 2 pokoje např. ložnice a dětský pokoj. Je tady také druhá koupelna domu s kompletní sanitární keramikou a odsavačem par.

Vše je v osobním vlastnictví bez omezení vlastnických práv, financovat možno úvěrem nebo hypotékou, kdy financování Vám v případě zájmu pomůžeme vyřídit. Na vyžádání zašlu odkaz na vlastní webové stránky projektu prodeje domů a zašlu také podrobný nabídkový list s kompletními a doplňujícími informacemi vč. energetických štítků a půdorysů.
Cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem těchto nesmírně zajímavých nemovitostí.
Spálené Poříčí má veškerou občanskou vybavenost, okolní prostředí je klidné a čisté. Možnost pronájmu dalšího pozemku - zahrady za symbolickou cenu 100,-Kč/měs.
K dispozici ihned.
Doporučuji!

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti a zápisem na katastru nemovitostí
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Zámecká, Spálené Poříčí
ID
2447
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
131 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
72 m2
Podlahová plocha
131 m2
Plocha nemovitosti
90 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Mičola

Lukáš Mičola

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Spáleném Poříčí.

Podobné nabídky