Prodej rodinného domu, Čižice, 202 m2

Čižice


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Čižicích

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji dvoupatrový rodinný dům o dispozici 3+1 se zastavěnou plochou 86 m², který se nachází na rozlehlém pozemku o velikosti 1826 m². Tento dům je ideální pro renovaci podle vašich představ, a pozemek navíc poskytuje dostatek prostoru pro rozšíření nebo výstavbu druhého rodinného domu.

Vše připraveno pro pohodlné bydlení:
Nemovitost je plně připojena ke všem inženýrským sítím. Nachází se zde nový elektrický sloupek, plynová přípojka, veřejná kanalizace a nový vrt, který stačí připojit. Tyto technické detaily vám umožní pustit se do renovace nebo nové výstavby bez zbytečných administrativních zdržení.

Lokalita spojuje klid a snadnou dostupnost:
Čižice jsou ideální volbou pro ty, kteří chtějí žít v klidném prostředí venkova, ale zároveň nechtějí obětovat dostupnost města. Obec je mimo hlavní dopravní tahy, což vám zajistí klid a soukromí, ale do centra Plzně se dostanete autem za pouhých 20 minut. Nájezd na dálnici D5 je vzdálený 7 minut a nákupní centrum Olympia Plzeň jen 11 minut jízdy.

Občanská vybavenost a příroda na dosah:
V příštím roce bude v Čižicích otevřena nová mateřská škola, což výrazně zvýší komfort pro rodiny s dětmi. V současnosti obyvatelé využívají školku a školu v nedalekých Štěnovicích, které jsou vzdáleny jen 5 minut jízdy. V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, obchody, služby a krásnou přírodu, která nabízí možnosti pro relaxaci, sport i výlety.

Tento dům s velkým pozemkem je ideální volbou pro rodiny, které hledají prostor, klid a kvalitní zázemí pro svůj nový domov. Přijďte si sami prohlédnout tuto jedinečnou příležitost a přesvědčte se, že Čižice jsou místem, kde vaše rodina může žít svůj sen.

Těším se na vás na prohlídkách, případné financování rádi zajistíme.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Čižice
ID
10307
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
202 m2
Plocha nemovitosti
1826 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Míková

Kateřina Míková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čižicích.

Podobné nabídky