Pronájem bytu 2+1, Liberec, Na Pískovně, 58 m2

Na Pískovně, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice


14 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK a vratná jistota)


Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představuji vám byt 2+1 s vlastní lodžií, nacházející se v ikonickém panelovém domě "Hokejka" v oblíbené lokalitě Ruprechtice.

Lokalita Ruprechtice se vyznačuje kompletní občanskou vybaveností, výbornou dopravní dostupností a možností pěších procházek do blízkého lesa nebo lesoparku. V okolí najdete vše potřebné – obchod, restaurace, poštu nebo třeba zastávky MHD.
Parkování je možné na ulici před domem nebo na jednom ze dvou blízkých veřejných parkovišť.

Byt je v dobrém a udržovaném stavu. Kuchyně je prakticky uspořádána s dostatečným prostorem pro jídelní stůl a je vybavena plynovou varnou deskou, troubou a odsavačem par. Z obývacího pokoje máte přístup na lodžii. Koupelna je vybavena vanou a WC se nachází v samostatné místnosti. Obrovskou výhodu tvoří komora na chodbě, kterou lze využít jako šatnu či skladový prostor. Vybavení na fotkách není součásti pronájmu ale je možné po dohodě některé vybavení zanechat.

Byt bude k nastěhování od 1.11.2024, případně po dohodě.
Měsíční náklady na služby jsou cca 2.500 Kč pro 1 osobu včetně elektřiny a plynu. Energie jsou aktuálně psané na majitele, ale je možná dohoda o přepisu na nájemníka.
Při nastěhování je nutné složit vratnou jistotu ve výši 20.000 Kč, nájemné (14.000,- Kč) a služby (2.500,-) za první měsíc a provizi RK ve výši 14.000 Kč.

Byt je nekuřácký a je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří ocení bydlení s výbornou dostupností a dopravním spojením do centra města. Z důvodu jazykové bariéry majitel preferuje česky mluvící zájemce.

Pokud máte zájem o další informace nebo si chcete domluvit termín prohlídky, neváhejte mě kontaktovat. Telefonicky jsem k dispozici v pracovní dny od 8:00 do 18:00, mimo tuto dobu prosím o SMS nebo e-mail.

Těším se na viděnou při prohlídkách!

Z důvodu absence průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) je nemovitost zařazena do kategorie G.

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK a vratná jistota
Náklady na bydlení
služby 2.500,- Kč (elektřina, voda, plyn)
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Na Pískovně, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice
ID
06526
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
58 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Říha Jiří

Říha Jiří

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Liberci.

Podobné nabídky