Prodej bytu 4+kk, Praha - Hostivař, Rižská, 100 m2

Rižská, Praha, Hostivař


13 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 672 Kč /měs.

(včetně provize RK a zajištění právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Představujeme Vám ke koupi nádherný, světlý a prostorný byt 4+kk o velikosti 100,1 m² se dvěma koupelnami, prostornou terasou (balkonem) o velikosti 9 m² a garážovým stáním pro jedno vozidlo, ve velice lukrativní lokalitě Prahy 15 – Hostivař, ul. Rižská.
Jedná se o příjemné rodinné bydlení v klidném bytovém domě dokončeném v roce 2016.
Kuchyně je vybavena špičkovými vestavnými spotřebiči značky Bosch a samostatnou lednicí stejné značky. Je spojena s obývací částí, ze které je pak přístupná terasa (balkon), ze které je výhled na slunečnou jižní světovou stranu. Chodba propojuje jednotlivé místnosti a poskytuje velkorysé vestavěné úložné prostory jako je šatna a komora, které jsou přístupné za zavíracími dveřmi. Další úložný prostor naleznete v podobě vestavných skříní na míru, a to v ložnici, dětském pokoji a koupelně. Hlavní ložnice disponuje vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Hlavní ložnice společně s dalším pokojem je orientována na severní světovou stranu. Další pokoj je pak situován vedle obývacího pokoje a je orientován na jižní světovou stranu jako obývací pokoj s vlastním vstupem na terasu (balkon). Úžasně pak bydlení propojuje prostorná terasa, která nabízí prostor pro odpočinek i posezení s přáteli.
V ceně bytu je zahrnuto parkovací stání, které je dostupné výtahem v suterénu domu. V případě zájmu je možné k nemovitosti pořídit nad rámec nabídkové ceny i další, tedy druhé parkovací stání a sklepní prostor.
Lokalita nabízí i výbornou občanskou vybavenost, dětské hřiště přímo za domem a v blízkosti naleznete přírodní krásy, jako je Přírodní park Hostivař - Záběhlice s vodní nádrží Hostivař, turistické trasy, cyklotrasy, Keltskou vyhlídku, Meandr Botiče a mnoho dalšího. Skvělá je také dopravní dostupnost ať už osobním automobilem, nebo prostředky MHD.
Nemovitost odpovídá vysokým standardům a je zařazena do kategorie "B" z hlediska energetické náročnosti budovy (PENB).
Tento byt představuje ideální spojení moderního designu, komfortu a přírody v dosahu města. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a zajištění právního servisu
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Rižská, Praha, Hostivař
ID
1328
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Patro
3. z 6
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Lukáš Ferenc

Bc. Lukáš Ferenc

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 10.

Podobné nabídky