Pronájem bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Olgy Havlové, 54 m2 (ID: 1587170)

Olgy Havlové, Praha 3 - Žižkov


24 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy cca 4 000 kč + elektřina + možnost garážového stání 1700,- Kč, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme exkluzivně k pronájmu tento překrásný byt 2+kk v oblíbené lokalitě Olgy Havlové v Praze - Žižkově. Byt se nachází v uzavřeném areálu disponujícím vlastní zahradou luxusní nízkopadlažní nové zástavby u parku Židovské Pece v rezidenčním projektu Byty Na Vackově. Příjemným bonusem je lodžie o rozloze 3 m2, kde si můžete užít odpočinku po náročném dni. Byt je navíc plně vybaven a je tedy připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti řešit jakékoliv zařizování. Je zařízen kuchyňskou linkou včetně lednice, varné desky, digestoře, mikrovlné trouby a myčky. Obývací pokoj i ložnice jsou zařízeny velmi vkusně a moderně. Velkou výhodou je vana v koupelně a samozřejmostí poté i pračka. K bytu je možné doplňkově zařídit i garážové stání (cca 1700,- Kč) které není součástí nabídky.

KOHO HLEDÁME A OD KDY?

Hledáme nájemníky, kteří budou k bytu přistupovat jako ke svému vlastnímu a budou chtít udržovat jeho současný stav nejen kvůli majitelům. Domácí mazlíčci nejsou pro majitele komplikací.

PODMÍNKY:
Měsíční nájemné činí 24 500 Kč + zálohy ve výši cca 4 000 Kč + elektřina
Vratná kauce: 39 000 Kč. Provize zprostředkovatele: 23 000 Kč

Líbí se Vám tento byt? Těšíme se na Vaše zavolání a rádi Vám jej ukážeme na prohlídce.

Cena
24 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy cca 4 000 kč + elektřina + možnost garážového stání 1700,- Kč, + provize RK
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Olgy Havlové, Praha 3 - Žižkov
ID
00055
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lada Gabrielová

Lada Gabrielová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky