Prodej rodinného domu, Ostrov u Macochy, 75 m2

Ostrov u Macochy


4 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 352 Kč /měs.

(Cena je konečná, neplatíte provizi.)


Regionální dodavatelé v Ostrově u Macochy

Popis

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům s dispozicí 3+1 po rekonstrukci v městysu Ostrov u Macochy. Dům je ve fázi dokončování (budou osazeny interiérové dveře, bude dokončeno oplocení domu dřevěným plotem a bude položena zámková dlažba pro parkovací stání). V průběhu loňského roku prošel dům zásadní rekonstrukcí, která zahrnovala kompletně nové rozvody vody, elektřiny, topení, odpady. Dáme byla vyměněna střešní krytina vč. laťování, nové omítky, SDK podhledy, podlahy, koupelna s WC. Dále jsou nově osazena plastová okna a dveře. Fasáda domu je zateplena. Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu a odpady jsou nyní svedeny do jímky, ale je zde vše připraveno na napojení do obecní kanalizace. Vytápění je řešeno elektrokotlem a zároveň jsou tu krbová kamna s výměníkem. Dům je částečně podsklepen. Užitná plocha domu je cca 75 m2 + sklep a úložný prostor na půdě. Plocha pozemku je 196 m2.

Dispozice domu je následující:
Ze vstupní chodby (5,4 m2) je možné vejít do jednotlivých částí domu. Vpravo je vchod do prvního pokoje (10,8 m2), vlevo se vchází do kuchyně (12,1 m2), obývacího pokoje (27,4 m2) a do třetího pokoje (8,6 m2). Koupelna s WC (5,6 m2) je také přístupná z chodby. K domu náleží také skladovací prostor (4,4 m2), ze kterého se vchází ze zahrady. Sklep (16 m2) je také přístupný ze zahrady.

Předností této nabídky je stav domu, kdy je možné jej ihned užívat. Vynikající lokalita v blízkosti Moravského krasu. V městysu je také veškerá občanská vybavenost. PENB G.

Městys Ostrov u Macochy leží v severní části CHKO Moravský kras, 14 km východně od Blanska. Městys se rozkládá na obou stranách Ostrovského žlebu, střední část obce leží na okraji Ostrovské plošiny. Ostrovem protéká krasový potok Lopač, směrem od východu nejprve retenční vodní nádrží, poté rybníkem a na jižním okraji obce se propadá. Jeho vody se po delším průtoku podzemím a spojením s dalšími ponornými potoky objeví u Malého výtoku Punkvy (v Pustém žlebu).

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná, neplatíte provizi.
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Ostrov u Macochy
ID
208324LeD
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
75 m2
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Blanka Fialová - Infolinka RK

Blanka Fialová - Infolinka RK

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostrově u Macochy.

Podobné nabídky