Prodej bytu 2+kk, Praha - Nusle, 5. května, 64 m2 (ID: 1587464)

5. května, Praha 4 - Nusle


7 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 551 Kč /měs.

(včetně provize a ostatních poplatků)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme byt s příjemnou dispozicí o velikosti přes 60 m2 v blízkosti stanice metra Pražského povstání.

Byt je ve 3. patře (4. NP) a je velmi prakticky řešený - obývací část se důmyslně přepažena s prostorem ložnice - to skýtá spoustu možností k vlastní realizaci na cca 27 m2, stejně jako cca 17 m2 velký prostor kuchyně s jídelnou. Kromě lodžie, dvou komor a dalších úložných prostor k bytu náleží také doslova obrovský sklep! Tento byt si zkrátka zamilujete nejen pro svou dostupnost, ale také praktická řešení včetně oddělené koupelny a WC.

K domu ze vstupu ze Sevřené ulice patří i zahrada, která je "zen" místem a je v ní klid od ruchu velkoměsta.

Byt se nachází v rušné a dynamické části Prahy, jen pár kroků od stanice metra Pražského povstání. V blízkosti jsou oblíbené nákupní centrum Arkády Pankrác, množství restaurací, kaváren a veškeré občanské vybavenosti. Lokalita nabízí vynikající dostupnost do centra Prahy a je obklopena mnoha administrativními budovami, což činí tuto oblast ideální pro aktivní městský život.

Celkově je byt řešen velmi prakticky pro pár či jednotlivce a jako takový má velký potenciál nejen pro vlastní bydlení, ale také díky svému umístění pro investici.

Díky velmi dobrým sousedským vztahům je ve společném užívání nejen půda, ale také klidná uzamykatelná zahrada před domem se vstupem do Sevřené ulice.

Cena nemovitosti je včetně provize a všech dalších poplatků.

Pokud Vás nabídka zaujala, rád Vás bytem provedu - věřím, že si Vás získá!!!

Cena
7 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a ostatních poplatků
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
5. května, Praha 4 - Nusle
ID
0314-NP00149
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Pech

Jan Pech

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4.

Podobné nabídky