Prodej bytu 3+1, Zákupy, Nádražní, 67 m2

Nádražní, Zákupy


3 690 000 Kč
HYPOTÉKA od 17 585 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Zákupech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte bydlení pro vaši rodinu, které nabízí více než jen čtyři stěny? Nabízíme vám byt v rodinném domě o dvou bytových jednotkách v Zákupech u České Lípy o dispozici 3+1 s možností budoucího rozšíření do podkroví.

Město Zákupy se nachází v Libereckém kraji, v okrese Česká Lípa. Je obklopeno krásnou přírodou a nabízí klidné bydlení s dobrou dostupností do větších měst. Zákupy jsou známé svým historickým zámkem, který je oblíbenou turistickou atrakcí. V obci je k dispozici základní občanská vybavenost, včetně školky, školy, obchodů a zdravotnických zařízení.

Bytová jednotka jako taková nabízí moderní a úsporné řešení vytápění díky krbovým kamnům s výměníkem a zároveň disponuje zcela novým elektrickým kotlem. Jako zdroj teplé vody je zde elektrický bojler, který je napojen na krbová kamna, kterými je možné ohřívat vodu v topné sezóně, což vede k výrazné úspoře na elektrické energii.

K bytu náleží prostorná terasa, která je ideální pro relaxaci a rodinná setkání. Bonusem je zahrada, kterou má současný vlastník pronajatou od města s možností budoucího odkupu.

Nedávné investice do nemovitosti zahrnovali důkladné odizolování domu, instalaci nového elektrického kotle a krbové vložky, dále pak vydláždění terasy, které přispělo k celkovému komfortu a estetice venkovní části nemovitosti.

Součástí prodeje je i kryté parkovací stání, které zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování pro váš vůz. Dále také praktická kůlna pro uskladnění dřeva a zahradní domek na nářadí, které poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše zahradnické potřeby a další vybavení.

Pokud vás tato nabídka zaujala a rádi byste se přesvědčili osobně, srdečně vás zveme na prohlídku. Kontaktujte nás pro sjednání termínu, a nebo případně pro více informací.

Cena
3 690 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Nádražní, Zákupy
ID
100082
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
67 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
262 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Brádková

Veronika Brádková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Zákupech.

Podobné nabídky