Prodej pozemku pro bydlení, Nová Ves, 642 m2 (ID: 1587764)

Nová Ves u Nelahozevsi


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Nové Vsi

Popis

Hledáte ideální místo pro výstavbu svého rodinného domu? Právě jste ho našli! Nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové ploše 642m², který je připraven pro realizaci vašeho vysněného bydlení. Součástí prodeje je navíc projektová dokumentace s vydaným povolením na moderní bungalov s dispozicí 5+kk, takže můžete okamžitě začít s realizací.
Tento rovinatý pozemek nabízí maximální využití prostoru a zároveň zjednodušuje stavební proces. Nachází se v klidné, ale strategicky výhodné lokalitě. Velkou výhodou tohoto pozemku je kompletní zasíťování – na pozemek jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě, tedy voda, kanalizace, elektřina i plyn. To vám ušetří nejen čas, ale i finance spojené s budoucí výstavbou.
Obec, ve které se pozemek nachází, nabízí základní občanskou vybavenost. Najdete zde základní a mateřskou školu, obchod, restauraci, úřad a poštu. Další výhodou je výborné dopravní spojení – do centra Prahy se dostanete během pouhých 20 minut, což činí pozemek atraktivním i pro ty, kteří za prací dojíždějí. Tento pozemek je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají místo pro stavbu svého nového domova v lokalitě, která kombinuje klid venkova s výbornou dostupností do hlavního města.
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám poskytnu podrobnější informace včetně prohlídky.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Nová Ves u Nelahozevsi
ID
0128
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
642 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ladislav Starý

Ladislav Starý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nové Vsi (okr. Mělník).

Podobné nabídky