Prodej bytu 2+kk, Praha - Újezd nad Lesy, Rohožnická, 49 m2

Rohožnická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9


6 296 464 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 007 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nové bydlení v bytových domech ve vlastním rezidenčním areálu
Nechte se pozvat na prohlídku Vašeho nového domova v Újezdě nad Lesy. Bytový projekt reprezentuje příjemné bydlení zasazené do rodinného prostředí a nabízí moderní nadčasový design.
Nabízíme velikosti bytů od kompaktních 1+kk až po prostorné 3+kk uspokojí každého. Všechny jednotky se jsou obohaceny venkovním prostorem – ať už předzahrádkou, terasou, či balkonem.

Nastěhování
Předpokladem převzetí bytu k nastěhování je říjen-listopad letošního roku 2024.

Fotografie
Movité vybavení (včetně kuchyňské linky) uveřejněné na fotografiích není součástí nabídky. Mile rádi Vám zprostředkujeme realizaci zařízení Vaší nové nemovitosti.

Technologie
Koncept bydlení je navržený s ohledem na trvalou udržitelnost, energetickou úspornost a harmonické začlenění do okolní zástavby. Vytápění budov je zajištěno tepelným čerpadlem, které v kombinaci s kvalitním zateplením, podlahovým topením a solárními panely významně sníží finanční náklady na vytápění a ohřev.

Bytová jednotka, kterou Vám nabízíme
2+kk plné světla a prostoru ve 2. podlaží objektu C.
S celkovou podlahovou plochou 49,27 m2 je ideální kombinací komfortu a funkčnosti. Součástí bytu je obývací pokoj o velikosti 21,60 m2, ložnice velká 12,97 m2, chodba (6,75 m2), koupelna s toaletou (4,37 m2), balkon (4,50 m2) a sklep (2,2 m2).

Parkování
Ke každému bytu je možné dokoupit parkovací místo, které bude připravené i pro nabíječky elektromobilů.

Standardy
Byt má ve standardním provedení vinylové podlahy s dekorem dřeva či WPC terasy v barvě kávy. Plastová okna s trojskly budou vybavena venkovními žaluziemi a lokálním elektrickým ovládáním. Vjezd do areálu bude na dálkové ovládání a celý prostor bude připraven pro zřízení kamerového systému. Každý byt můžeme doplnit o chytrou domácnost a v horních podlažích bude příprava na klimatizaci. Součástí dodávky není nábytek a kuchyňská linka.

Vybavení rezidenčního areálu
3 bytové domy spolu s parkovacími stáními s přístupem do nově zbudované aleje s vlastním povrchovým okrasným jezírkem.
V přímém sousedství na vzdálenější straně od bytových domů je k dispozici pumptrack, grilovací místo, dětské hřiště a venkovní posilovna.

Okolí
Okolí přináší vše důležité pro pohodlný moderní život – restaurace i kavárny, polikliniku s lékárnou, základní a mateřské školy, řadu dětských hřišť, ale také možnost zahrát si tenis, fotbal, využít místní knihovnu, vyrazit za kulturou do divadla, zajít si na masáž či wellness nebo i trénovat psa na nedalekém cvičišti.

Relaxace a odpočinek
Příjemné procházky a relaxaci v nedaleké Škvorecké oboře či Klánovickém lese.

Doprava
Busem MHD se dostanete k nejbližší stanici metra ČM za 20. min. Vlakem z Klánovic jste do půl hodiny přímo v centru Prahy. V budoucnu čeká Újezd na přímé napojení Pražského okruhu, který bude dostupný do 3 min.

Schůzky, detaily výstavby, návštěva vzorového bytu
Více informací najdete na webových stránkách..

Cena
6 296 464 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Rohožnická, Praha - Újezd nad Lesy, Praha 9
ID
00789
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
49 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Nesládek

Martin Nesládek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.

Podobné nabídky