Pronájem bytu 1+kk, Praha - Jinonice, Kačírkova, 39 m2

Kačírkova, Jinonice - Praha 5


19 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ měsíční poplatky ve výši 2.500,- a spotřeba elektřiny, která bude převedena na nájemce.)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám pronájem zcela nového, tichého a moderně zařízeného bytu 1+kk v prestižní rezidenci Nová Waltrovka, Praha 5 - Jinonice o výměře 35,5m2 + lodžie 3m2. Byt nacházející se ve 2. patře, který je čerstvě zkolaudován a nebyl tudíž ještě nikým obýván.
Obývací pokoj je propojen s moderní kuchyní vybavenou spotřebiči: přenosnou indukční varnou deskou, lednicí a myčkou nádobí. Nechybí ani pop-up zásuvka s USB nabíjením. Pro příjemné spaní se v bytě nachází velká postel (180x200cm) se sedmizónovými matracemi a zatemňovací závěsy. Naproti posteli je situován vstup na lodžii. V koupelně naleznete WC, umyvadlo se zrcadlovou skříňkou, sprchový kout, výhřevný žebřík a pračku s funkcí praní v páře. V předsíni poskytuje mnoho úložného prostoru velká zrcadlová vestavěná skříň. Všechna svítidla v bytě jsou úsporná díky LED technologii.
Součástí bytu je samostatný prostorný zděný sklep a nabízíme i možnost pronájmu parkovacího místa v garáži v suterénu budovy za cenu 2.500,- měsíčně.
Byt se pyšní umístěním v prémiové lokalitě, která je plně zabydlená a má výbornou občanskou vybavenost. Stanice metra B Radlická je pouhých 5 minut pěšky. V nejbližším okolí najdete moderní fitness centrum Max Fitness, plavecký bazén, útulné kavárny, restaurace a obchod s potravinami Penny.
K dispozici okamžitě. Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pár.

Doporučujeme prohlídku!

Cena
19 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ měsíční poplatky ve výši 2.500,- a spotřeba elektřiny, která bude převedena na nájemce.
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Kačírkova, Jinonice - Praha 5
ID
N65555
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
39 m2
Patro
2. z 7
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Barbara Doušková

Barbara Doušková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 5.

Podobné nabídky