Pronájem bytu 3+kk, Praha - Letňany, Škrábkových, 70 m2

Škrábkových, Praha 9, Letňany


34 800 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky + parkování + elektřina)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám k pronájmu krásný světlý byt 3kk, 70 m², v 6. patře novostavby v klidné lokalitě Praha-Letňany. Byt je částečně vybavený nábytkem. Obývací pokoj se vstupem na terasu je propojen s jídelní částí a kuchyní. Kuchyňská linka včetně spotřebičů (sklokeramická deska, digestoř, mikrovlnná trouba, elektrická trouba, myčka nádobí). K dispozici jsou dva samostatné pokoje, přičemž z obou je umožněn vstup na balkon. Jeden z pokojů je částečně vybaven manželskou postelí a skříněmi. Koupelna s vanou, toaleta samostatná. K bytu náleží sklep a parkovací místo za 1.900 Kč/měsíc.

V docházkové vzdálenosti 1 min. autobusová zastávka Avia Letňany (linky 195 a 158), 5 minut na metro C, stanice Letňany. V okolí domu je kompletní občanská vybavenost – Nákupní centrum Letňany, plavecký bazén, ICE Arena, lesopark Letňany, cyklotrasa a terénní stezka Singltrail.

Měsíční nájemné činí 34.800 Kč + poplatky za užívání 4.500 Kč/2 osoby + elektřina. Jistota majiteli 70.000 Kč, jednorázová provize RK 36.700 Kč. Smlouva o dodávce elektrické energie bude převedena na nájemce.

Pro bližší informace mě kontaktujte.

Cena
34 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky + parkování + elektřina
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Škrábkových, Praha 9, Letňany
ID
N00524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
6. z 7
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Zuzana Lang DiS

Bc. Zuzana Lang DiS

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 9.

Podobné nabídky