Prodej rodinného domu, Veselíčko, 143 m2 (ID: 1587955)

Veselíčko


5 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 258 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Veselíčku

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Veselíčko u Milevska s dispozicí 3+1 a s další příslušenstvím, který je ideální volbou pro rodinné bydlení nebo i k rekreačnímu využití.

V roce 2023 dům prošel kompletní a zdařilou rekonstrukcí interiéru, při níž byly použity moderní zařizovací předměty, a díky zvolené barevné kombinaci a světlým tónům interiér působí velmi příjemně a harmonicky.

Při rekonstrukci domu byla provedena také kompletní obnova technické infrastruktury, včetně instalace nové jímky, nového plynového kondenzačního kotle pro vytápění a ohřev vody včetně nové plynové přípojky a rozvodů plynu a vybudování nové studny. Díky těmto modernizacím je dům připraven na komfortní a energeticky úsporné bydlení.

nový plynový kotel pro vytápění a ohřev vody spolu s novou plynovou přípojkou a rozvody plynu

Dům je velice dobře dispozičně řešen, místnosti nejsou průchozí, v domě je na každém patře umístěna koupelna a toaleta, a to vše přispívá k pohodlnému a praktickému bydlení. Užitná plocha přízemí domu činí 51,92 m², podkroví má výměru užitné plochy 66,98 m², celkem tedy užitná plocha domu činní 118,90 m². Doporučujeme vám shlédnout fotogalerii, ve které naleznete půdorysy domu s výměrami jednotlivých místností.

Dům disponuje i možností rozšíření podlahové plochy o další ložnici, což jistě uvítá početnější rodina hledající více prostoru.

K domu dále náleží garáž a skladové prostory o celkové výměře 24,24 m² a dále oplocená zahrada s možností parkování na uzavřeném dvoře.

Díky blízkému dojezdu do okolních měst, jako jsou Milevsko, Písek, Tábor a Bechyně, je poloha domu velmi praktická a usnadňuje každodenní dojíždění.

Tento dům představuje ideální kombinaci moderního a komfortního bydlení na venkově s možností dalšího rozvoje dle vašich potřeb.

Součástí inzerátu je také videoprohlídka, jejíž zveřejnění některé realitní servery neumožňují, rádi Vám video na vyžádání zašleme.

Pro další informace nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Veselíčko
ID
J10368
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
369 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Dlabačová

Kateřina Dlabačová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Veselíčku (okr. Písek).

Podobné nabídky