Prodej bytu 1+kk, Praha - Motol, Jeřabinová, 30 m2

Jeřabinová, Praha 5, Motol


5 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 118 Kč /měs.

(vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám hezký, slunný byt s balkonem a krásným výhledem do okolí, v klidné a velmi žádané lokalitě v Praze – Motol, v ulici Jeřabinová.

Jedná se o byt s balkonem o výměře 30,29 m2 + balkon 4,86 m2, který se nachází ve 4. patře čtyřpatrového cihlového domu (s výtahem), který byl postaven v roce 2003.

Byt je velmi pěkně orientován s dostatkem světla na JZ stranu, hezkým výhledem do okolí a je ve výborném, udržovaném stavu, ideální jako služební, či startovací byt, event. vhodná investice na pronájem.

Výměra obývacího pokoje s kuch. koutem je bezmála cca 21 m2, kam se vejde i jídelní stůl s židlemi a pracovní stůl s PC. Výhodou jsou pak prostorné, vestavné skříně v chodbě bytu.

Po dohodě lze nechat v bytě bydlet mladý pár (rodina prodávajícího), který v bytě již bydlí (vše dle dohody, ale není podmínkou), případně Vám rádi poté zdarma zařídíme fungujícího nájemce a o vše se postaráme.

V bytě se nachází na zakázku vyrobená kuch. linka vč. spotřebičů (el. horkovzdušná trouba, prostor pro případnou digestoř, sklokeramická varná deska), prostor pro chladničku, interiérové dveře vč. zárubní, LED osvětlení, podlahy plovoucí (v ob. pokoji) a dlažby v příslušenství (chodba, koupelna s toaletou), koupelna je (vč. sprchového koutu, topného žebříku, místa pro pračku, WC kombi, podlahového topení), elektřina v mědi, voda a odpady v plastu, protipožární vchodové dveře, vestavné skříně v chodbě bytu, deskové radiátory, plastová okna vč. izol. dvojskel (vč. sítě proti hmyzu), možnosti internetu a spol. TV anténa, dálkové topení vč. TUV.

Dům je moderní, kompletně zateplený, se střední velikostí výtahu.

Parkovat lze před domem v modré zóně.

V domě je k dispozici společná kočárkárna s kolárnou.

O dům se stará bytová správa, úklid v domě zajištěn, náklady cca kolem 5tis Kč plus elektřina.

Díky novější budově výhodou PENB ve třídě C - úsporná budova.

V místě je kompletní obč. vybavenost. Zastávka autobusu a tramvaje cca 5-10 min. chůze.

Metro 10 min autobusem. Poblíž domu večerka, benzínová pumpa, škola, školka, hospoda, fotbalové hřiště, restaurace, atd..

V nemocnici Na Homolce pak veřejně přístupný bazén.

V případ zájmu Vám rádi vyřídíme financování hyp. úvěrem.

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Jeřabinová, Praha 5, Motol
ID
N03890
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
144 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Lenner

Tomáš Lenner

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 5.

Podobné nabídky