Prodej rodinného domu, Držovice, Olomoucká, 100 m2

Olomoucká, Držovice


4 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 445 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Držovicích

Popis

Prodej řadového rodinného domu určeného k rekonstrukci se slunnou zahradou nacházející se v obci Držovice u Prostějova. Dům je situován na ulici Olomoucká. Přízemí nemovitosti má dispozici 4+1, půdní prostor je ideální pro zřízení obytného podkroví. Celková plocha domu (zastavěná plocha a nádvoří) činí 248 m2, samotná podlahová plocha má cca 100 m2. Obytná část domu se skládá ze čtyř pokojů, kuchyně, koupelny, samostatné toalety, chodby a technické místnosti.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, kdy byla zrekonstruovaná fasáda včetně výměny oken. Dále byla v roce 2012 rekonstruována střecha domu, která byla poté opatřena solárními panely v počtu 20ks o jednotkovém výkonu 250Wp. V rámci této rekonstrukce byla zhotovena i revize hromosvodů.
Částečně byl vybudován vjezd do domu pro garážové stání. Zhotovení tohoto parkovacího prostoru je ideální variantou ve spojení s výstavbou obytného podkroví.
K domu patří udržovaná slunná zahrada s dílnou 40 m2, do které je přivedena voda i elektřina. Tento objekt je vhodný k přeměně na zahradní domek s otevřenou venkovní kuchyní a pergolou, který bude skvěle sloužit pro chvíle s rodinou a přáteli. K zavlažování zahrady je možno využít vlastní studny.
Samotná zahrada je skvělým místem pro odpočinek a velkou měrou přidává domu na jeho užitné hodnotě.
Celková výměra prodávaných pozemků činí 560 m2.
Dům je vytápěn starším plynovým kotlem, dále je zde napojení na obecní vodovod a obecní kanalizaci. Jedná se cihlový zateplený dům, střecha je pokryta betonovými taškami Bramac, okna jsou plastová dvoukomorová. Parkovat lze před domem.
Obec Držovice je nadstandardně vybavena veškerou infrastrukturou a v mnoha směrech těží z blízkosti města Prostějov, taktéž doprava je velmi snadná a to i díky nedaleké rychlostní komunikace Olomouc - Brno.
Jedná se o velmi zajímavou nemovitost určenou k rekonstrukci a přeměnu v ideální rodinné bydlení v lokalitě s dostupností všeho potřebného.
Pro prohlídku neváhejte kontaktovat, makléře nemovitosti. Cena 4.290.000 Kč + provize RK.

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Olomoucká, Držovice
ID
74/24-1148
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
248 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
248 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
560 m2
Plocha zahrady
272 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Doležel

Lukáš Doležel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Držovicích.

Podobné nabídky