Prodej rodinného domu, Přeštice, Tyršova, 153 m2

Tyršova, Přeštice


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Toužíte bydlet na klidném místě a přesto s velmi dobrou dostupností do centra města, tak tady jste na správně. Dům se nachází ve velmi klidné, vilové čtvrti a odtud je to pouhé dvě minuty na náměstí.

Tato nemovitost nabízí ideální možnost pro rodinné bydlení, ale zároveň je zde možnost využít příležitosti stabilního příjmu a to z pronájmu bytové jednotky o velikosti 2kk 50 m2, která byla kompletně předělána ze sklepních prostorů domu a má tak samostatný vchod ze dvora.

Další výhodou tohoto domu je, že půdní prostory jsou velmi velkorysé a nabízí se zde možnost výstavby další bytové jednotky a to vše podle svých vlastních plánů. S touto variantou se Vám nabízí možnost prostorného, vícegeneračního bydlení.

Nedílnou součástí domu je zahrada o rozloze 371 m2. V této zahradě je obrovský potenciál pro pěstování vlastních Bio produktů, výstavby bazénu, dětského hřiště, letního grilování atd. stačí se do toho jen vrhnout a ze zahrady se stane oázu klidu a dalšího rodinného zázemí. Pro závlahu zahrady poslouží studna m hluboká.
Na zahradu se dá projet skrze garáž náležící k domu, kde si můžete pohodlně umýt třeba auto. Garáž má elektřinu a je dostupná i z ulice- cca 18 m od domu.

Na dvoře domu se nachází i velmi prostorná pergola, kterou můžete využít jako zázemí pro oslavy narozenin, posezení s přáteli, je zde i možnost instalace projekce pro letního kino.

Celková rekonstrukce domu proběhla v roce 2018 včetně elektřiny, vody v plastu, střechy.

Technické údaje:
- dům je postaven z plných, pálených cihel
- zateplení minerální vatou
- střecha je sedlová (jak stará?)
- ohřev vody - plynový kondenzační kotel
- topení - plynový kondenzační kotel
- tepelné čerpadlo pro klimatizaci Daikin ve dvou pokojích
- plastová okna - dvojskla
- voda z řádu
- studna kopaná 12 m slouží pouze pro
závlahu zahrady
- městská kanalizace
- půda je zateplena a je pochozí možnost dalšího úložného
Prostoru
- garáž 22 m2

Tento rodinný dům je určen pro ty, kteří hledají pohodlí komfortního bydlení v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností školka, základní škola, umělecká škola, lékařská zařízení, autobusové i vlakové nádraží, pošta, obchody a restaurace.

Pokud si nevíte rady s financováním, vůbec nevadí Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání zdarma a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitního klientského servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Velmi ráda Vás zde uvítám, provedu a sdělím veškeré informace.

Realitní makléřka Gabriela Jirková








.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Tyršova, Přeštice
ID
23126
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
303 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
262 m2
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
655 m2
Plocha zahrady
371 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Gabriela Jirková

Bc. Gabriela Jirková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přešticích.

Podobné nabídky