Prodej bytu 1+kk, Brno, Burešova, 41 m2

Burešova, Brno


4 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 23 304 Kč /měs.

(NEPLATÍTE PROVIZI, KUPNÍ CENA JE KONEČNÁ)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji moderní byt 1+kk o podlahové ploše 37,16 m2 s balkonem 4,14 m2 nacházející se v námi připravovaném projektu Rezidence Burešova v atraktivní lokalitě Veveří. Tento byt je ideální nejen k bydlení, ale je vhodný i k investici. K bytu lze dokoupit sklad a parkovací místo v zakladačích.

Orientace bytu je Severo-západ, tato orientace zaručuje v odpoledních hodinách příjemné posezení na balkóně a proslunění ve všech místnostech. Podlahové vytápění zajišťuje rovnoměrné a příjemné teplo po celém bytě. Celý byt je navržen s důrazem na moderní design a kvalitní materiály, což splňuje vysoké standardy. V domě se nachází prostorná místnost určená pro kočárky a kola.

Rezidence Burešova se nachází v oblíbené a vyhledávané lokalitě v blízkosti parku Lužánky umožňující relaxaci v zeleni i sportovní vyžití. Umístění domu nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací a kaváren, divadel a kin v docházkové vzdálenosti. Dále se vyznačuje výbornou dopravní dostupností do centra města.

Dokončení projektu je plánováno na polovinu roku 2027.

Pokud hledáte komfortní a moderní bydlení v blízkosti centra města Brna, je tento byt tou pravou volbou pro vás. Pro více informací nebo sjednání prohlídky s možností výhledu ze stávající budovy nás neváhejte kontaktovat.

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
NEPLATÍTE PROVIZI, KUPNÍ CENA JE KONEČNÁ
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Burešova, Brno
ID
3.2
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
41 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Věra Kostková

Věra Kostková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky