Pronájem bytu 2+kk, Praha - Sobín, Želetická, 53 m2 (ID: 1588462)

Želetická, Praha 5


19 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk v osobním vlastnictví v Sobíně u Zličína. Bydlení v zeleni, naprostém soukromí a přesto v blízkosti metra Zličín.

Pronájem: 19.000 Kč/měs.
Poplatky: 4.834 Kč/měs.
Zálohy na elektřinu: 1.000 Kč/měs.
Kauce: 30.000 Kč
Odměna RK ve výši jednoho nájmu + DPH
Podlahová plocha: 53 m2
Balkon: 5,6 m2
Sklep: 1,3 m2
2x garážové stání

Jižní a západní orientace oken bytu nabízí přes den dostatek světla, nicméně v případě potřeby jsou zde regulovatelné elektrické předokenní žaluzie.

Byt se dispozičně skládá z chodby (8,7 m2), ze které je přístup do komory (1,8 m2) a dále do koupelny s WC (4,7 m2). Následně je vstup do ložnice (11,8 m2) a obývacího pokoje s kuchyňským koutem (22,4 m2). Balkon je přístupný z obývacího pokoje.

Podlahovou krytinu v obytných místnostech tvoří odolná vinylová podlaha a v koupelně s toaletou se nachází keramická dlažba. Prostor koupelny je vybavena sprchovým koutem, WC a umyvadlem se závěsnou skříní a zrcadlem.

Součástí bytu je zařízená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (elektrická trouba s varnou deskou a myčkou) a vestavná lednice s mrazákem. Na chodbě se nachází vestavná šatní skříň.

Sobín - jako původní vesnice byla připojená k obci Zličín v roce 1974. Hlavní město je zde ohraničeno lesem, soustavou Hostivických rybníků, udržovanou cyklostezkou "Algida" a novým sportovním areálem Břve se třemi tenisovými kurty, squashem, bowlingem, sauny s masážemi, restaurací a barem.

Co se dopravní dostupnosti týče, stanice metra B Zličín je vzdálena přibližně 2,3 km. Autobusem na Zličín 8 minut ze zastávky Blatnická.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace vyplňte prosím poptávkový formulář a my se vám ozveme.

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Želetická, Praha 5
ID
0009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Patro
2. z 6
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

occollo Estate

occollo Estate

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5.

Podobné nabídky