Prodej bytu 4+kk, Alicante, Španělsko, 113 m2

Alicante, Španělsko


6 084 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Představujeme vám nádherný duplex 4+kk v luxusním komplexu na pobřeží Středozemního moře. Tento prostorný duplex o užitné ploše 113,81 m², s terasou o rozloze 40,1 m², nabízí komfort, moderní vybavení a jedinečné výhledy na okolní přírodu nebo golfové hřiště. Duplex je vybaven plně zařízenou kuchyní, klimatizací, vestavěnými skříněmi a soukromým parkováním.

Duplex se pyšní moderní kuchyní s prostornými spodními skříňkami s automatickým zavíráním a dřevěným efektem na pracovní desce. Kuchyň je plně vybavena elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou, varnou deskou a digestoří. Obě koupelny jsou zařízeny akrylovou sprchovou vaničkou a moderními vodovodními bateriemi. Vstupní dveře jsou vyztužené pro maximální bezpečnost, zatímco interiérové dveře a vestavěné skříně mají elegantní bílý lak. Okna a terasové dveře mají PVC rám s dvojitým zasklením, což zajišťuje dostatečnou izolaci a klidný interiér.

Prostorná terasa je ideálním místem pro venkovní stolování nebo relaxaci, zatímco si užíváte nádherný výhled na okolní přírodu a přilehlé zahrady. Duplex je součástí komplexu, který nabízí společné bazény pro dospělé i děti, což činí tuto nemovitost ideálním místem pro rodinný život nebo investici.

Tento luxusní komplex nabízí exkluzivní apartmány 3+kk a 4+kk v různých uspořádáních, s bazény, dětskými hřišti, multifunkčními místnostmi a soukromými zahradami. Obyvatelé mají k dispozici také malý supermarket, restauraci, bar, fitness centrum a tenisové kurty.

Komplex se nachází pouhých 10 minut od pláží Alicante a 18 km od mezinárodního letiště. Tato lokalita nabízí nejen krásné výhledy, ale také klidné prostředí ideální pro relaxaci. V blízkosti se nachází historická vesnice Monforte del Cid, která přináší možnost poznat místní kulturu a historii.

Alicante je jedním z nejoblíbenějších měst na pobřeží Středozemního moře a jeho zlaté pláže a teplé podnebí přitahují každoročně tisíce turistů i rezidentů z celého světa. Díky moderní infrastruktuře, blízkosti mezinárodního letiště a živé kultuře nabízí Alicante ideální kombinaci pro život, dovolenou i investici do nemovitostí. Město je také známé svou bohatou historií, gastronomií a malebnými promenádami, což z něj činí jedinečné místo pro ty, kdo hledají aktivní a kvalitní životní styl u moře.

Výhody koupě nemovitosti ve Španělsku

Investice do nemovitosti ve Španělsku nabízí stabilní realitní trh, daňové výhody a možnost vysokých výnosů z pronájmu. Naše společnost vám poskytne kompletní podporu při koupi – od právních a daňových rad až po správu vaší nové nemovitosti.

S námi investujete bezpečně a výhodně. Získejte svůj vysněný duplex u moře a užívejte si výjimečný středomořský životní styl s Moje nemovitost u moře!

Cena
6 084 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Alicante, Španělsko
ID
F14665
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
113 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky