Prodej rodinného domu, Karnobat, Bulharsko, 50 m2

Karnobat, Bulharsko


1 140 525 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme vám rodinný dům o celkové ploše 50 m², který se nachází v malebné vesnici Čerkovo, v blízkosti města Karnobat, jen 46 km od pláže a moře. Dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení na venkově, obklopené krásnou přírodou a příjemnými sousedy.

Hlavní parametry domu:

Dispozice: 2 pokoje a koupelna s toaletou.
Velikost domu: 50 m².
Pozemek: 800m2 prostorný dvůr s ovocnými stromy (slivoně a třešeň).
Vybavení: nový interiér s kuchyňským nábytkem, nová plastová okna, sušička, pračka, myčka a klimatizace.
Inženýrské sítě: dům je napojen na centrální vodovod a kanalizaci.
Vytápění: klimatizace, možnost instalace dalších topných těles.
Výhody lokality Čerkovo:

Vesnice má celoroční obyvatele a je vybavena potravinovým obchodem a kostelem, což zajišťuje základní potřeby i v zimním období.
Vzdálenost do města Karnobat je přibližně 15 km, což umožňuje snadnou dostupnost do větších obchodů, restaurací a dalších služeb.
O regionu Karnobat: Region Karnobat je známý svou bohatou vinařskou tradicí a krásnými vinicemi, které produkují vína vysoké kvality. Jedinečná kombinace reliéfu, klimatu a půdních vlastností zajišťuje vynikající podmínky pro pěstování vinné révy. Oblast se pyšní také bohatou historií, kterou dokazují četné archeologické nálezy, včetně thráckých mohyl s červenofigurovou keramikou a obrazy boha Dionýsa.

Karnobat je známý také pro svou pevnost Markeli, která kromě ochranné funkce sloužila v minulosti jako sklad vína. Region nabízí jedinečné podmínky pro vinařskou produkci a je ideální pro ty, kdo chtějí bydlet v klidné lokalitě, ale zároveň si užít bohaté kulturní a historické dědictví oblasti.

O městě Burgas: Jen 45 minut jízdy od Čerkova se nachází město Burgas – největší město jihovýchodního Bulharska a významné centrum turismu a obchodu. Město je obklopeno přírodními rezervacemi, včetně jezer Burgasko, Atanasovsko a Mandrensko, a nabízí bohaté kulturní i sportovní vyžití. Průměrné letní teploty v Burgasu dosahují až 26,7 °C, což z něj činí ideální destinaci pro celoroční bydlení či rekreační pobyty.

Proč koupit dům v Čerkovu přes MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí po celém Bulharsku, včetně Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a okolí. Zajišťujeme kompletní servis od právního poradenství, pomoci při koupi, pronájmu nemovitostí až po poprodejní služby. Naši odborníci s dlouholetými zkušenostmi a působností přímo v Bulharsku vám pomohou s každým krokem investice.

Pokud hledáte svůj vysněný domov v Bulharsku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme podrobnější informace a zajistíme osobní prohlídku!

Cena
1 140 525 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Karnobat, Bulharsko
ID
F14649
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
800 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky