Prodej bytu 1+kk, Topola, Bulharsko, 64 m2

Topola, Bulharsko


3 066 745 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme vám krásný apartmán 1+kk s úchvatným výhledem na moře, golfové hřiště a mys Kaliakra v prestižním golfovém resortu Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Tento jedinečný apartmán se nachází ve 2. patře čtyřpatrové budovy v části Hillside Village, která je nejvýše položenou částí komplexu. Díky této poloze nabízí nejlepší výhledy na celý resort a okolí.

Hlavní parametry apartmánu:

Dispozice: prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, místo pro spaní, koupelna s toaletou a velká terasa s výhledem na moře a golfové hřiště.
Celková plocha: 64,4 m².
Výhled: úchvatný výhled na moře, golfové hřiště a mys Kaliakra.
Vzdálenost od pláže: 100 metrů.
Roční poplatek za správu nemovitosti: 18,25 EUR/m².
Možnosti využití: Apartmán je ideální pro celoroční bydlení, rekreaci nebo jako investiční nemovitost s možností pronájmu v rámci hotelového programu resortu.
Vybavení resortu Thracian Cliffs Golf & Beach Resort:

Dvě pláže: Bendida Beach s marockou restaurací a menší, klidnější Argata Beach, poskytující soukromí a relaxaci.
18jamkové golfové hřiště navržené Garym Playerem, které patří mezi nejprestižnější v Evropě. Hřiště je umístěno přímo podél útesů s dechberoucími výhledy na Černé moře.
Golfová klubovna (3 500 m²) s restauracemi, barem s krby a terasami s výhledem na hřiště a moře.
SPA centrum s vířivkou, saunou, tureckou lázní, parní lázní a venkovním bazénem.
Restaurace a obchody: Luxusní restaurace, herní bar, noční klub, kavárny a obchody v rezidenční části.
Členství v golfovém klubu: Koupí nemovitosti získává majitel členství v golfovém klubu na 20 let zdarma, příbuzní a hosté mají nárok na golfové slevy.
Proč investovat do nemovitosti v Thracian Cliffs?
Golfový resort Thracian Cliffs se od svého otevření stal jednou z nejprestižnějších destinací pro milovníky golfu a luxusního bydlení v Bulharsku. Resort získal prestižní ocenění Evropský golfový resort roku 2014 od Mezinárodní asociace golfových touroperátorů (IAGTO) a patří mezi nejvyhledávanější golfové destinace na světě. Vynikající poloha na útesu nad Černým mořem, moderní vybavení a špičkový servis zajišťují nezapomenutelný zážitek z každé návštěvy.

Lokalita a okolí resortu
Thracian Cliffs Golf & Beach Resort se nachází poblíž vesnice Topola v severní části bulharského pobřeží Černého moře. Tato klidná rekreační obec prošla v posledních letech výrazným rozvojem a nabízí ideální podmínky pro odpočinek a relaxaci. V okolí se nachází i další významné golfové hřiště Black Sea Rama a Lighthouse Golf Resort, které jsou oblíbené mezi golfisty z celého světa. Oblast je známá svými čistými plážemi, léčivými prameny a ekologicky čistým prostředím, což vytváří ideální podmínky pro lázeňskou turistiku.

O městě Kavarna
Kavarna, přístavní město vzdálené pouhých 7 km od resortu, je známé jako „rockové hlavní město Bulharska“, kde se každé léto konají koncerty světově známých rockových kapel. Kavarna nabízí bohatou historii, kulturní památ... (více na našem webu)

Cena
3 066 745 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Topola, Bulharsko
ID
F14657
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky