Prodej rodinného domu, Vidno, Bulharsko, 73 m2

Vidno, Bulharsko


580 401 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme ke koupi rodinný dům k rekonstrukci ve vesnici Vidno v okrese Kavarna. Pouze 25km od pláže a moře! Dům má zastavěnou plochu 75 m² a nachází se na prostorném pozemku o velikosti 1500 m². Dům je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí přizpůsobit bydlení dle svých představ nebo hledají investiční příležitost.

Hlavní parametry nemovitosti:

Celková zastavěná plocha domu: 75 m².
Pozemek: 1500 m².
Dispozice: čtyři samostatné pokoje, kuchyň, koupelna s toaletou.
Stav: Dům je napojen na elektřinu a vodu, střecha je částečně zrekonstruovaná a nezatéká. V jedné místnosti je nutné opravit omítku na stropě.
Pozemek: dobře udržovaný dvůr s ovocnými stromy.
Garáž: součástí nemovitosti je garáž, ideální pro parkování nebo uskladnění nářadí.
Poloha: Dům se nachází na klidném místě v obci Vidno, pouhých 25 km od města Kavarna a jeho pláží.
O lokalitě Vidno: Vesnice Vidno se nachází v tiché a malebné oblasti, která je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí pro život nebo rekreaci. V obci je malý obchod s potravinami, větší supermarkety se nacházejí v okolních městech. Lokalita je oblíbená díky své blízkosti k hlavním dopravním tepnám a příjemnému klimatu.

Vzdálenosti:

25 km od města Kavarna a jeho krásných pláží.
V blízkosti jsou dostupné velké obchodní řetězce a další služby.
O městě Kavarna
Kavarna je významné přístavní město v severní části bulharského pobřeží Černého moře. Město s přibližně 12 000 obyvateli je známé pro své kulturní akce a rockové festivaly, které každoročně přitahují fanoušky z celého světa. Kavarna se pyšní bohatou historií sahající až do 5. – 6. století našeho letopočtu a nabízí řadu historických památek a krásných přírodních scenérií.

V okolí města se nacházejí čisté pláže, romantické skalní útesy a malebná příroda, která vybízí k turistice a relaxaci. Město je dobře vybavené – najdete zde obchody, restaurace, školy, školky, kavárny a nemocnice. V okolí jsou atraktivní turistické destinace, jako například mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla a Topola.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v atraktivních přímořských lokalitách v Bulharsku, jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, pomoci při koupi, pronájmu a správě nemovitostí. Naše poprodejní služby vám zajistí, že se o vaši nemovitost vždy dobře postaráme.

Naší prioritou je spokojenost našich klientů. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost, zajistíme všechny potřebné formality a postaráme se o její správu. S námi máte jistotu, že budete mít dlouhodobého partnera, který vám bude stát po boku v každé situaci.

Proč koupit nemovitost v oblasti Kavarna?
Kavarna a její okolí jsou vyhledávanou destinací pro klidné bydlení i rekreační pobyty. Region nabízí krásné pláže, přírodní scenérie a čisté prostř... (více na našem webu)

Cena
580 401 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Vidno, Bulharsko
ID
F14655
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
73 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
73 m2
Plocha nemovitosti
1500 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky