Pronájem bytu 2+1, Šanov, Nádražní, 75 m2

Nádražní, Šanov


10 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Šanově

Popis

Hledáte prostorný byt s ideálním rozložením a skvělou dostupností? Máme pro vás nabídku pronájmu bytu 2+1 s podlahovou plochou 75 m2 na Nádražní ulici v obci Šanov, nedaleko Hrušovan nad Jevišovkou.

Byt prošel rekonstrukcí v roce 2013, a je ve velmi dobrém stavu. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního bytového domu. Čeká vás příjemné bydlení díky chytře řešené dispozici, která zahrnuje dva neprůchozí pokoje a samostatnou kuchyni. Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná hala s krbovými kamny. Z ní jsou přístupné všechny další místnosti, tedy kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatná toaleta. První z nich, prostorná kuchyně v rustikálním designu, je kompletně vybavena varnou deskou s digestoří, mikrovlnkou, vestavěnou troubou a myčkou. Díky dostatečnému prostoru kuchyně nabízí i velký jídelní stůl se židlemi. Dále se v bytě nachází obývací pokoj a oddělená ložnice. Moderní koupelna disponuje velkou rohovou vanou a je tedy skvělým místem pro relaxaci. V koupelně nechybí ani pračka, která je součástí vybavení bytu. K bytu náleží také sklep o velikosti 12,9 m2, který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn elektrickým kotlem, na který jsou napojena krbová kamna. Díky tomuto systému tak můžete uspořit na spotřebě elektrické energie.

V docházkové vzdálenosti se nachází vlakové nádraží a veškerou občanskou vybavenost zajišťují přilehlé Hrušovany nad Jevišovkou. Přidanou hodnotou je i deset minut vzdálený hraniční přechod Hevlín – Laa an der Thaya. Byt je tedy ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností

Velkou výhodou je možnost odkupu bytu v květnu roku 2026.

Byt je volný k nastěhování od 1.11.
Cena pronájmu tohoto bytu je 10.500 Kč měsíčně.
Vratná kauce je 21.000 Kč.
Zálohy za energie jsou 4.500 Kč.
Provize realitní kanceláře je ve výši jednoho nájmu, tedy 10.500 Kč + 21% DPH.

Pokud Vás tento byt zaujal, ráda se s Vámi setkám na prohlídce.

Cena
10 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Nádražní, Šanov
ID
01106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Místní zdroj vody
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Elena Hřebabecká

Ing. Elena Hřebabecká

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Šanově (okr. Znojmo).

Podobné nabídky