Pronájem bytu 2+1, Šumperk, Lidická, 52 m2

Lidická, Šumperk


9 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Hledáte příjemné bydlení v klidné části Šumperka?
Tento prostorný a světlý byt, který prošel rekonstrukcí, je skvělou volbou!
Nachází se ve 4. patře panelového domu na ulici Lidická a je připraven k dlouhodobému pronájmu.
Byt s dispozicí 2+1 o výměře 52 m² nabízí dva prostorné pokoje a kuchyň s linkou vybavenou plynovým sporákem a elektrickou troubou. Součástí je také balkon s příjemným výhledem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a umyvadlem se zrcadlem, toaleta je oddělená pro větší pohodlí. K dispozici jsou dvě sklepní kóje a kolárna, ideální pro uložení věcí, kol nebo sportovního vybavení. Byt je nabízen bez vybavení, takže si jej můžete zařídit podle svého vkusu. Díky jihozápadní orientaci je byt krásně prosvětlený a působí velmi vzdušně a svěže.
Skvělá lokalita: Byt se nachází v klidné části města, s výbornou dostupností. V blízkosti najdete mateřskou i základní školu, což je ideální pro rodiny. V okolí je veškerá občanská vybavenost – obchody, restaurace i dobré dopravní spojení.
Náklady na bydlení: Měsíční zálohy za vodu a teplo jsou cca 3 000 Kč, elektřinu hradí nájemce samostatně. Nájemné je stanoveno na 9 500 Kč. Vratná kauce činí 19.000 Kč a provize realitní kanceláři je 9.000 Kč bez DPH.
Byt ihned k dispozici a je určen k dlouhodobému pronájmu.
Tento byt je ideální volbou pro každého, kdo hledá útulné a pohodlné bydlení v příjemné lokalitě. Pokud máte zájem o prohlídku nebo potřebujete více informací, neváhejte mě kontaktovat.

Cena
9 500 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Lidická, Šumperk
ID
0131
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Klára Konašková

Ing. Klára Konašková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Šumperku.

Podobné nabídky