Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 57 m2 (ID: 1588862)

Sveti Vlas, Bulharsko


2 179 417 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme ke koupi krásný apartmán 2+kk o celkové ploše 57,14 m², který se nachází ve čtvrtém patře šestipodlažní budovy s výtahem v atraktivní lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko. Užitná plocha bytu činí 50,29 m² a dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a terasa s nádherným výhledem na moře. Tento slunný a vzdušný byt je ihned k dispozici.
Výhodná poloha: Apartmán se nachází přímo v centru městečka Sveti Vlas, jen 200 metrů od krásné písečné pláže. V bezprostřední blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, zdravotnických zařízení, školek, pošty, supermarketů a široké sítě obchodů a služeb.

Výborná dopravní dostupnost je zajištěna MHD, autobusy a silniční dopravou, což usnadňuje spojení s okolními letovisky. Roční poplatek za údržbu činí 450 EUR.

Tento apartmán je skvělou volbou pro rodiny s dětmi i investory hledající byt k pronájmu díky své poloze a vysoké atraktivitě lokality.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí na bulharském pobřeží. Pomůžeme vám najít ideální nemovitost dle vašich požadavků a zajistíme, aby vaše peníze zůstaly hodnotné. Jsme místní odborníci, kteří v Bulharsku působí celoročně. Poskytujeme kompletní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí v lokalitách jako jsou Sveti Vlas, Sluneční pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech aspektech. Koupí náš vztah nekončí, ale začíná.

Sveti Vlas je malebné městečko na úpatí pohoří Stará Planina, pouhé 4 km od Slunečního pobřeží. Díky své poloze nabízí jedinečnou kombinaci horského a mořského podnebí, které pozitivně působí na zdraví. Město je známé svými nádhernými plážemi, čistým mořem a klidnou atmosférou, což z něj činí ideální destinaci pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné a relaxační prostředí. Blízkost historického města Nesebar, zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO, přidává lokalitě na atraktivitě.

Pláže v Sveti Vlasu jsou čisté a nabízejí pozvolný vstup do moře, což je ideální pro neplavce a malé děti. Letní dny jsou zde charakteristické příjemnými teplotami a osvěžujícím mořským vánkem, podzim je dlouhý a teplý, a zimy jsou mírné. Sveti Vlas se stává čím dál oblíbenějším letoviskem pro celoroční bydlení i rekreační pobyty, a díky své poloze na svahu nabízí úchvatné výhledy na moře a přilehlé zalesněné pohoří.

Cena
2 179 417 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
F14627
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky