Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 65 m2 (ID: 1588865)

Sveti Vlas, Bulharsko


4 055 200 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Představujeme vám nádherný apartmán 2+kk o celkové ploše 65 m², situovaný ve 3. patře šesti podlažního komplexu přímo u pláže v atraktivní lokalitě Sveti Vlas, Bulharsko. Apartmán je ve výborném stavu a nabízí úchvatný výhled na moře z prostorného balkonu, ideálního pro relaxaci. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s toaletou a balkon s výhledem na moře. Tento byt je perfektním místem pro odpočinek, na pronájem nebo trvalé bydlení.

Komplex poskytuje veškeré vybavení potřebné pro pohodlný život i rekreaci, včetně venkovního bazénu, recepce, bezpečnostní služby a parkovacího stání. Pečlivě upravené okolí a udržované zahrady zvyšují atraktivitu celého areálu.

Apartmán je ihned k dispozici a zahrnuje kompletní telekomunikační vybavení, jako je telefon a internet. Ohřev vody a vytápění je zajištěno lokálním elektrickým systémem.

V těsné blízkosti apartmánu najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, zdravotnická zařízení, školky, poštu, obchody, supermarkety a další služby. Navíc, pláž se nachází jen 5 metrů od komplexu, což z tohoto apartmánu činí ideální volbu pro milovníky moře a plážových aktivit.

Poplatek za údržbu činí pouze 360 EUR ročně.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí. Pomůžeme vám najít ideální investici, která splní vaše požadavky a udrží hodnotu vašich peněz. Jsme místní odborníci, kteří působí v Bulharsku celoročně. Naše společnost nabízí kompletní služby, od nákupu, přes pronájem až po správu nemovitosti a poprodejní servis v oblíbených lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších.

O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Spolehněte se na nás ve všech aspektech. Koupí náš vztah nekončí, ale začíná.

Team MNM

Sveti Vlas je proslulý svým čistým vzduchem, krásnou přírodou a poklidnou atmosférou. Toto letovisko je ideální pro rodinnou dovolenou nebo dlouhodobý pobyt. Nachází se na úpatí pohoří Stará Planina, což nabízí nádherné výhledy na moře i hory. Sveti Vlas je rovněž v těsné blízkosti rušného Slunečného pobřeží, poskytuje však klidné prostředí pro odpočinek. Letovisko nabízí nejen krásné pláže, ale také mnoho restaurací, barů, obchodů a kulturních aktivit.

Cena
4 055 200 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
F14621
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky