Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 74 m2 (ID: 1588866)

Sveti Vlas, Bulharsko


2 118 842 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme ke koupi moderní apartmán 2+kk o celkové ploše 74 m², nacházející se v přízemí pětipatrového cihlového domu s výtahem v oblíbeném letovisku Sveti Vlas, Burgas, Bulharsko. Tento elegantní byt je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační využití a na pronájem. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci.

Apartmán se nachází v žádaném komplexu, který poskytuje vše potřebné pro pohodlné a příjemné bydlení. K dispozici jsou dva venkovní bazény, pečlivě udržovaná zeleň, restaurace, recepce a 24hodinová bezpečnostní služba. Parkovací stání je zajištěno přímo v areálu.

Výhodná lokalita: Apartmán je umístěn pouhých 450 metrů od moře, což vám umožní kdykoli si užívat krásných pláží a klidného prostředí. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – zdravotnická zařízení, poštu, obchody, služby a supermarket. Dopravní dostupnost je zajištěna městskou hromadnou dopravou, autobusy a silničními spoji, které umožňují rychlé spojení s okolními městy.

Poplatek za údržbu činí 14,5 EUR/m² za rok.

Apartmán je plně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování. Prohlídky jsou možné ihned po domluvě.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám najít ideální investici podle vašich požadavků, která udrží hodnotu vašich financí. Jsme místní odborníci působící v Bulharsku celoročně a poskytujeme kompletní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí v lokalitách jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Spolehněte se na nás ve všech ohledech. Koupí naše spolupráce nekončí, ale teprve začíná.

Team MNM

Sveti Vlas je malebné městečko, nacházející se na úpatí pohoří Stará Planina, pouhé 4 km od Slunečného pobřeží. Místo nabízí příjemné klima s kombinací horského a mořského vzduchu, což má blahodárný vliv na zdraví. Sveti Vlas je známý svými krásnými plážemi a klidnou atmosférou, ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné a pohodové prostředí. Letovisko poskytuje všechny podmínky pro pohodlný život a celoroční bydlení.

Cena
2 118 842 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
F14625
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky