Prodej bytu 1+kk, Nesebar, Bulharsko, 36 m2 (ID: 1588872)

Nesebar, Bulharsko


1 188 681 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme ke koupi útulný a plně vybavený apartmán 1+kk o velikosti 36 m², situovaný v populárním komplexu na Slunečním pobřeží v Bulharsku. Byt je ve výborném stavu, nachází se ve 2. patře šestipatrové budovy s výtahem a je ideální pro relaxaci i celoroční bydlení.

Dispozice apartmánu zahrnuje světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, moderní koupelnu a balkon s výhledem na bazén. Apartmán je v osobním vlastnictví a je ihned k nastěhování. Prodává se kompletně zařízený, což zajišťuje maximální pohodlí pro budoucí majitele.

Komplex, kde se apartmán nachází, nabízí širokou škálu služeb a vybavení, jako je bazén, recepce, restaurace, udržované zahrady a 24/7 bezpečnostní služba. Parkování je zajištěno přímo v areálu.

Lokalita poskytuje kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, supermarketů, zdravotnických zařízení a dalších služeb. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna městskou hromadnou dopravou a blízkostí hlavní silnice. Elektřina 230V a veřejná kanalizace jsou standardem.

Apartmán se nachází pouhých 450 metrů od pláže, což umožňuje snadný přístup k moři. Díky výhodné poloze, kvalitnímu vybavení a komfortu je byt ideální pro celoroční bydlení nebo jako investiční příležitost.

Poplatek za údržbu činí pouze 5 EUR/m² ročně.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr kvalitních a ověřených nemovitostí v Bulharsku. Poskytujeme kompletní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí na bulharském pobřeží, včetně lokací jako Sluneční pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další. Naše firma vám pomůže najít ideální nemovitost a zajistit, aby vaše investice zůstala hodnotná. Našim klientům nabízíme poprodejní služby a spolehlivou správu nemovitosti.

Sluneční pobřeží je největší letovisko v Bulharsku, ležící pouhých 30 km severně od Burgasu. Nádherná 8 km dlouhá písečná pláž, pozvolný vstup do moře a blízkost historického Nesebaru činí z této oblasti jedno z nejoblíbenějších letovisek na bulharském Černomoří. Místní doprava zahrnuje minivláčky a pravidelné autobusové spojení s okolními městy. Letovisko je ideálním místem pro rodiny s dětmi, mladé lidi i starší generace, díky množství zábavy, restaurací a atrakcí včetně oblíbeného aquaparku Action.

Vyberte si nemovitost od MOJE NEMOVITOST U MOŘE a získejte spolehlivého partnera pro vaši investici. Naše služby nekončí koupí – zajišťujeme kompletní správu vaší nemovitosti, abyste si mohli užívat bezstarostné bydlení nebo dovolenou na bulharském pobřeží.

Cena
1 188 681 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Nesebar, Bulharsko
ID
F14619
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
31 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky