Prodej bytu 3+kk, Bibinje, Chorvatsko, 201 m2 (ID: 1588918)

Bibinje, Chorvatsko


Cena na vyžádání

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji moderní podkrovní apartmán se střešní terasou a bazénem, který se nachází ve druhém patře novostavby v Bibinje. Tento apartmán je orientován na západ a je situován jen 100 metrů od moře a 400 metrů od centra města, což nabízí perfektní kombinaci klidu a dostupnosti všech služeb.

Apartmán se skládá z chodby, kuchyně spojené s jídelnou a obývacím pokojem, dvou ložnic, dvou koupelen a lodžie. Vnitřní schodiště vede na střešní terasu o rozloze 100 m², kde se nachází bazén o velikosti 20 m². Ze střešní terasy i z apartmánu je nádherný výhled na moře. Celková užitná plocha apartmánu včetně příslušenství je 201,37 m², ke kterému patří také parkovací místo před domem a komora na střešní terase.

Tento apartmán je ideální pro ty, kteří hledají luxusní bydlení u moře s veškerým komfortem. Bazén a velká terasa poskytují možnost relaxace a užívání si výhledů na Jadran. Blízkost pláže a centra města z něj činí skvělou volbu pro rodinné bydlení i investici do turistického pronájmu. Navíc při koupi této nemovitosti není nutné platit daň z nabytí nemovitosti, což představuje další finanční výhodu.

Budova je postavena z kvalitních materiálů, má betonové stěny a je opatřena tepelnou izolací (10 cm polystyren). Okna jsou vyrobena z PVC a hliníku, opatřena třívrstvým sklem a elektrickými žaluziemi. Podlahy jsou pokryty kvalitní dlažbou. V apartmánu jsou instalovány 3 klimatizace, v obývacím pokoji a ložnicích. Koupelna je vybavena podlahovým vytápěním. Vstupní dveře jsou proti vloupání a protipožární.

Bibinje je malebné město na jihovýchod od historického Zadaru, které nabízí více než 4 km pobřeží s krásnými promenádami a plážemi. Bibinje je ideálním místem pro ty, kteří chtějí kombinovat relaxaci u moře s aktivním životním stylem. V okolí najdete ideální podmínky pro cykloturistiku, plachtění, potápění a další sporty. Město nabízí mnoho restaurací s místními specialitami, kavárny a obchody, což zajišťuje komfortní bydlení jak pro místní obyvatele, tak pro turisty.
Bibinje je také domovem Mariny Dalmacija, jednoho z největších přístavů na Jadranu, který láká milovníky jachtingu z celého světa.

Naše společnost Mojenemovitostumore vám poskytne kompletní realitní servis a asistenci při výběru a koupi vaší vysněné nemovitosti. Specializujeme se na luxusní nemovitosti v Chorvatsku a díky našim zkušenostem vám pomůžeme najít perfektní apartmán či dům u moře, který splní vaše představy.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a sjednání prohlídky této jedinečné nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Bibinje, Chorvatsko
ID
F14595
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
201 m2
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky