Prodej bytu 3+kk, Đenovići, Černá Hora, 71 m2

Đenovići, Černá Hora


12 672 500 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme prodej exkluzivních apartmánů v novém luxusním komplexu v Djenovići, jen kousek od prestižního přístavu Porto Novi. Tento komplex se skládá z pěti pětipodlažních vil s celkovým počtem 17 apartmánů a 5 luxusních penthousů. Velikosti apartmánů se pohybují od 71,2 m² do 156 m², a všechny disponují jedinečným výhledem na moře a Porto Novi. Většina apartmánů má prostorné terasy. Apartmány jsou nezařízené, ale vybavené klimatizací, podlahovým vytápěním (v kuchyni a koupelně), sanitární technikou a potřebným nábytkem v koupelně. Součástí ceny apartmánů je také instalace kuchyně s vestavěnými spotřebiči, jako jsou lednice, elektrický sporák, trouba, myčka nádobí a kávovar. Penthousy navíc zahrnují vířivku.


Tento luxusní komplex nabízí mnoho výhod, včetně výhledů na Jaderské moře a snadného přístupu k přístavu Porto Novi. V rámci komplexu jsou k dispozici exkluzivní služby a vybavení, které zahrnují vyhřívaný venkovní bazén, fitness centrum, saunu, hammam, dětské hřiště, hernu s kulečníkem a ping-pongem, relaxační zónu s masážními křesly a další služby, jako je kadeřnictví, masážní salon, vinařský bar a karaoke zóna. Některé služby jsou zahrnuty v ceně, zatímco za jiné (jako je kadeřnictví a masáže) se platí zvlášť. Rezidenti mají také k dispozici bezplatné parkování v komplexu a možnost zakoupení garáže. WIFI je zdarma po celém areálu.


Djenovići, nedaleko Herceg Novi, je krásné přímořské město známé svou klidnou atmosférou a blízkostí k luxusnímu přístavu Porto Novi. Město se nachází v zálivu Boka Kotorska, jednom z nejkrásnějších míst na Jadranu, a nabízí bohaté možnosti pro vodní sporty, procházky podél pobřeží a relaxaci v nedalekých kavárnách a restauracích. Blízkost k Herceg Novi poskytuje snadný přístup k historickým památkám, trhům a kulturním akcím.

Černá Hora je oblíbená destinace díky svým nádherným plážím, horám a kulturním pokladům. Místní příroda a středomořské klima dělají z této země ideální místo pro dovolenou i trvalé bydlení. Díky rozvíjející se infrastruktuře a investičním příležitostem je Černá Hora vyhledávaným místem pro zahraniční investory. Region Boka Kotorska je zvláště atraktivní díky své blízkosti k Chorvatsku a Dubrovníku, čímž nabízí snadný přístup do dalších významných turistických destinací.


Naše realitní kancelář nabízí komplexní služby při nákupu nemovitosti v Černé Hoře. Poskytujeme právní poradenství, pomoc s veškerými formálními kroky a zajištění pohodlného procesu koupě. Díky našim zkušenostem a zaměření na nemovitosti u moře vám pomůžeme najít ideální nemovitost přesně podle vašich potřeb. Pokud hledáte apartmán v exkluzivním komplexu s výhledem na Jaderské moře, kontaktujte nás a rádi vám poskytneme více informací.

Cena
12 672 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Đenovići, Černá Hora
ID
F14571
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky