Prodej pozemku pro bydlení, Šegotići, Chorvatsko, 900 m2

Šegotići, Chorvatsko


3 669 950 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 900 m² ve vesnici Šegotići na Istrii.
Pozemek se nachází v klidné lokalitě s krásným výhledem na moře a je připraven k okamžité výstavbě. Elektřina a voda jsou již na pozemku, což znamená, že můžete ihned začít s realizací svých stavebních plánů.
Tento pozemek je skvělou volbou pro ty, kteří plánují výstavbu rodinného domu, vily či rekreační nemovitosti v nádherném středomořském prostředí.

Nemovitost v Šegotići nabízí dokonalou kombinaci klidu, přírody a blízkosti moře. Získáte přístup k olivovým hájům, vinicím a překrásným plážím, které jsou typické pro Istrii. Stavební pozemek je již připravený k výstavbě, což šetří váš čas a náklady. Blízkost infrastruktury, dostupnost inženýrských sítí a klidná atmosféra dělají z tohoto místa ideální lokalitu pro bydlení i rekreaci.

Šegotići je malebná istrijská vesnice, známá svým tradičním středomořským životním stylem a nádhernou krajinou. Vesnice se nachází v blízkosti města Pula, což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám, včetně obchodů, restaurací a kulturních zařízení. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí a zároveň chtějí být blízko větším městům a plážím.

Istrie je oblíbenou destinací pro své historické památky, olivové háje a malebné vesnice. Oblast je vyhlášená svými krásnými plážemi, čistým mořem a bohatou nabídkou sportovních a turistických aktivit. Chorvatsko nabízí vynikající podmínky pro investice do nemovitostí, ať už hledáte druhý domov, investiční příležitost nebo rekreační nemovitost.

Proč koupit od Mojenemovitostumore: nákupu nemovitosti. Pomůžeme vám s právním servisem, převodem vlastnictví a zajistíme všechny potřebné dokumenty. Máme širokou nabídku stavebních pozemků, vil a apartmánů v Chorvatsku a rádi vám pomůžeme najít nemovitost, která splní všechny vaše požadavky. S našimi zkušenostmi v oblasti realit zajistíme hladký a bezproblémový proces nákupu.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky!

Cena
3 669 950 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Šegotići, Chorvatsko
ID
F14559
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
900 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení.

Podobné nabídky