Prodej bytu 2+kk, Topola, Bulharsko, 89 m2

Topola, Bulharsko


3 370 885 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme kompletně vybavený apartmán 2+kk s výhledem na moře v nádherném, veľmi elitním golfovém resortu Thracian Clifs Golf & Beach Resort. Byt se nachází na třetím podlaží ze čtyř pater v Hillside Village čtvrti Thracian Clifs Golf & Beach Resortu. Jedná se o nejvyšší bod komplexu, respektive je z něj nejlepší výhled na moře, golfové hřiště, mys Kaliakra a celý resort. Dispozice - prostorná obývací místnost s kuchyňským a jídelním koutem, ložnice, koupelna s toaletou a komfortní terasa s úchvatným výhledem na moře. K bytu patří i sklep v suterénu budovy. Byt je zařízený nádherným, luxusním nábytkem na míru. Celková plocha bytu je 89 m2.
Nabídka ideální na pronájem či celoroční užívání.
Vzdálenost od pláže je 100 metrů. Roční poplatek za správu nemovitosti je 18.25 eur/m2. Tento apartmán je součástí Hillside Village resortu, s jihovýchodní expozicí a výhledem na golfové hřiště, letovisko a moře. Komplex zahrnuje rezidenční čtvrť s restauracemi, útulné a barevné, náměstí, noční klub, herní bar, SPA, obchody a hlavní recepci. Má přímý přístup na dvě pláže, Bendida a Argata a 18jamkové golfové hřiště navržené tak, aby z každého byl nádherný výhled na moře. Toto místo je skutečnou výzvou pro golfisty a jedinečné svou nádhernou krajinou, jezerem a úchvatnými výhledy. Nabízí skvělou restauraci, obchody, prostorné SPA se saunou, vířivkou, tureckou lázní a parní lázní, studenou sprchou, sluneční terasou a venkovním infinity bazénem.
Golf:
Podle Garyho Playera: „Thracian Cliffs je předurčeno stát se jedním z nejlepších golfových hřišť na planetě“. 18-ti jamkové golfové hřiště Garyho Playera tvoří jádro komplexu a bylo navrženo před samotnou stavbou resortu. To umožňuje optimální umístění osmnácti jamek přímo podél útesů v kopcovitém terénu, bez překážek budov. Malebný skalnatý terén Černého moře vám poskytne skutečně vzrušující golfový zážitek. Součástí hřiště je 3 500 m² Golf Clubhouse, provozovaný The Chedi Hotel, který poskytne kapacitu pro luxusní golfová zařízení. Najdete zde jednu formální a jednu neformální restauraci, bar s krby a terasami s výhledem na golfové hřiště a moře. Kromě nádherných výhledů na golfové hřiště a moře oceníte i místní ekosystém.
Vybavení střediska:
• Golfová klubovna
• Golfové hřiště Gary Player, 18 jamek
• Výhled na golfové hřiště
• Hotel „The Chedi“
• Vily „The Chedi“
•Apartmány „The Chedi“ Club
• Rezidenční budovy „The Chedi“
• Lázně „The Chedi“
• "The Chedi"
Pouhé 3 roky po svém oficiálním otevření a několik měsíců po pořádání 50. výročí mistrovství světa Volvo World Match Play získal Thracian Cliffs ocenění Evropský golfový resort roku 2014 od iagto, Mezinárodní asociace golfových touroperátorů. Je to nejprestižnější ocenění v oboru, které představuje vrchol úspěchu pro golfová střediska a golfové destinace.
- Golfové hřiště je v provozu od jara 2011.
- V komplexu jsou dvě fungující pláže. Ten větší je Bendida s velmi populární a jedinečnou marockou restaurací umístěnou na p... (více na našem webu)

Cena
3 370 885 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Topola, Bulharsko
ID
F14556
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
78 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
89 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky