Prodej bytu 3+kk, Primošten, Chorvatsko, 90 m2 (ID: 1589069)

Primošten, Chorvatsko


11 025 075 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji krásný penthouse na jedinečné lokalitě v Primoštenu. Tento moderní byt je umístěn ve stavebně nové rezidenční budově, která byla dokončena před dvěma lety, což zajišťuje novostavbu v perfektním stavu. Penthouse se nachází ve vyšším patře budovy s výtahem, což zvyšuje komfort bydlení.
K bytu náleží prostranné garážové stání, což je v Primoštenu opravdova vzácností.

Byt má celkovou plochu 90 m² a skládá se z vstupní haly, dvou ložnic, koupelny, dvou teras a obývacího pokoje propojeného s kuchyní.
Všechny místnosti jsou plně vybavené a zařízené moderním nábytkem, takže byt je připraven k okamžitému užívání. Vše je nové a v perfektním stavu.

Jednou z největších předností tohoto penthouse je úchvatný výhled. Z terasy a dokonce i z obývacího pokoje a kuchyně si můžete vychutnat otevřený výhled na moře, ostrovy a Primošten.
Tento pohled je skutečně výjimečný a nelze jej nikdy zastínit.

Tento penthouse nabízí nejen luxusní bydlení, ale také skvělou investiční příležitost. Primošten je jednou z nejoblíbenějších destinací na chorvatském pobřeží díky svým krásným plážím, křišťálově čistému moři a jedinečné atmosféře. Výjimečný výhled na Jadranské moře a ostrovy zaručuje, že tato nemovitost bude vždy atraktivní jak pro majitele, tak pro možné nájemce.

Primošten je malebné přímořské městečko ležící mezi Šibenikem a Splitem, známé svou krásnou přírodou, čistým mořem a bohatou historií. Město nabízí mnoho restaurací, kaváren a pláží, které jsou ideální pro rekreaci a odpočinek. Blízkost historických památek a výborná dostupnost z okolních měst dělají z Primoštenu ideální místo pro trvalé bydlení nebo dovolenou.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní realitní servis. Specializujeme se na luxusní nemovitosti na chorvatském pobřeží a jsme připraveni vám pomoci najít ideální nemovitost, která splní všechny vaše požadavky. Zajistíme vám bezproblémový průběh transakce a pomůžeme s veškerou právní a administrativní agendou.

Pokud vás tento penthouse v Primoštenu zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Tato nemovitost je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají luxusní bydlení s výhledem na moře

Cena
11 025 075 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Primošten, Chorvatsko
ID
F14481
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Balkon
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky