Prodej bytu 4+kk, Primošten, Chorvatsko, 163 m2 (ID: 1589112)

Primošten, Chorvatsko


17 238 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní byt nacházející se ve 2. patře moderní víceúčelové budovy v Primoštenu, s úchvatným výhledem na celé město a okolní ostrovy. Byt o brutto ploše 163,75 m² a netto ploše 140,12 m² poskytuje dostatek prostoru pro komfortní a funkční bydlení.

Byt se vyznačuje moderním designem a vysokou kvalitou použitých materiálů. Součástí bytu jsou dvě prostorné ložnice a dvě elegantní koupelny, které jsou vybaveny nejmodernějšími sanitárními zařízeními, včetně walk-in sprch. Tento prostorný byt má také velkou terasu/loggii o rozloze 23,92 m², kde se nachází luxusní jacuzzi, ideální pro relaxaci.

Parkování a další vybavení: K bytu náleží dvě parkovací místa – jedno venkovní a druhé v garáži – a sklep o ploše 3,52 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru. Budova je vybavena podzemní garáží, sklepními prostory a výtahem, což zajišťuje maximální pohodlí pro obyvatele.

Byty jsou prodávány nezařízené, ale jsou kompletně vybaveny sanitárními zařízeními. Podlahy jsou navrženy s parketami v ložnicích a obývacím pokoji a keramickými dlaždicemi v koupelnách. Topení je zajištěno prostřednictvím stropních klimatizací s tepelnými čerpadly, což poskytuje energetickou účinnost třídy A+. Hliníková okna SCHUCO přispívají k úspoře energií.

Výstavba je plánována na konec roku 2025 s možností flexibilního platebního plánu.

Tento byt nabízí ideální příležitost pro ty, kdo hledají luxusní bydlení u moře. Lokalita Primoštenu je jednou z nejkrásnějších v Chorvatsku, což zajišťuje skvělý investiční potenciál a vysokou návratnost investice. Bydlení v těsné blízkosti pláže a krásný výhled na moře jsou hlavními výhodami této nemovitosti.

Primošten: Primošten je kouzelné pobřežní městečko, které se pyšní krásnými plážemi, čistým mořem a bohatou historií. Díky své poloze mezi Šibenikem a Splitem nabízí snadný přístup k městským službám, kulturním památkám a dalším turistickým atrakcím. Primošten je známý svou malebnou architekturou a bohatým kulturním životem, což z něj činí ideální destinaci jak pro trvalé bydlení, tak pro prázdninové pobyty.

Chorvatsko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro nákup nemovitostí u moře díky svému průzračnému moři, krásnému pobřeží a stabilnímu investičnímu prostředí. Investice do nemovitosti v Primoštenu poskytuje vynikající možnost nejen pro osobní bydlení, ale i pro pronájem turistům a tím dosažení pravidelného příjmu.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní služby při koupi nemovitosti v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní byty a domy u moře, které splňují vysoké požadavky našich klientů. Díky našim zkušenostem vám pomůžeme najít ideální nemovitost přesně podle vašich představ a zajistíme profesionální poradenství během celého nákupního procesu.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Pomůžeme vám najít luxusní nemovitost v Chorvatsku

Cena
17 238 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Primošten, Chorvatsko
ID
F14449
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
140 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
163 m2
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky