Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 75 m2 (ID: 1589119)

Sveti Vlas, Bulharsko


1 647 425 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Garance nejnižší cena na trhu! Představujeme vám apartmán o rozloze 2+kk, o ploše 67,27m2 situován v přízemí ze čtyř pater, v nádherném komplexu Privilege Fort - Elenite, ve Sveti Vlas, Bulharsko. Dispozice je chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s toaletou a terasa s přímým vstupem do areálu komplexu.

Výhody komplexu:

Komplex Privilege Fort nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a luxusní životní styl:

• Dva velké venkovní bazény s oddělenou částí pro děti
• Tenisový kurt a dětská hřiště
• Restaurace s výbornou kuchyní za atraktivní ceny
• Supermarket a další služby přímo v areálu
• Možnost pronájmu kol a aut přímo v komplexu
• Nonstop ostraha a bezpečnostní systém

Tento komplex je v provozu po celý rok, což z něj dělá skvělou volbu i pro celoroční bydlení. Privilege Fort je perfektně udržovaný areál s krásnými zahradami a přímým přístupem k pláži, kde si můžete užít křišťálově čisté moře a písečné pláže.

Neváhejte a využijte příležitost stát se majitelem apartmánu u moře!

Poplatky za údržbu zahrnují širokou škálu služeb, které zajistí váš maximální komfort a bezstarostný pobyt v komplexu Privilege Fort. S poplatkem 14,50 €/m² ročně získáte kompletní péči o areál a společné prostory, díky čemuž se můžete soustředit jen na užívání si vašeho apartmánu u moře.

Co vše zahrnuje poplatek za údržbu?

•Údržba celého areálu – Perfektně udržované společné prostory a infrastruktura, aby byl celý komplex vždy v perfektním stavu.

•Údržba společných částí budov – Pravidelné opravy a čištění, které zajistí, že budovy budou vypadat stále jako nové.

•Opravy a údržba infrastruktury a komunikací – Opravy cest, chodníků a veškerých přístupových cest, aby byl areál vždy snadno přístupný.

•Údržba bazénů – Zajištění čistoty a funkčnosti bazénů po celý rok, včetně péče o vodu a technické zázemí.

•Péče o zeleň – Pravidelná údržba zahrad, parků a dalších zelených ploch pro příjemné a harmonické prostředí.

•Celoroční bezpečnostní dohled – 24/7 ostraha a kamerový systém zajišťující bezpečnost vás i vašeho majetku.

•Využívání bazénů – Neomezený přístup k bazénům pro vás a vaše hosty.

•Osvětlení společných prostor – Péče o osvětlení celého areálu, včetně budov a venkovních komunikací, zajišťující pohodlný a bezpečný pohyb v noci.

•Unikátní program Fort Noks Guarantee – Záruka na většinu prvků dokončovacích prací a materiálů ve všech bytech, která vás ochrání před neočekávanými výdaji.

Placené služby dostupné na recepci

Pro vaše pohodlí a bezstarostný pobyt je na recepci komplexu k dispozici široká nabídka doplňkových placených služeb, které zahrnují např. půjčovnu aut, rezervace výletů, úklidové služby, a mnoho dalšího. Vše, co potřebujete pro pohodlný a relaxační pobyt v Bulharsku, najdete přímo v areálu.

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitos... (více na našem webu)

Cena
1 647 425 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
F14439
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
67 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky