Pronájem bytu 4+kk, Praha - Nové Město, Horská, 172 m2

Horská, Praha, Nové Město


59 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 13.000 Kč včetně energií, internetu a TV, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

ID: S2581

Nabízíme k pronájmu plně zařízenou bytovou jednotku 4+kk o rozloze 172 m2 s prostornou terasou a malebným výhledem, která se nachází v žádané lokalitě Praha 2 na ulici Horská. Tento byt je ideální pro náročné klienty, kteří hledají komfortní a moderní bydlení.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje, tří ložnic, dvou koupelen s toaletou, samostatné toalety, komory a prostorné terasy. Interiér je zařízen moderním a designovým nábytkem. Obývací pokoj slouží jako společný prostor pro jídelnu a plně vybavený kuchyňský kout se spotřebiči včetně myčky nádobí a vinotéky. Barový pult elegantně odděluje obývací část od kuchyňské, kde elektrická trouba je umístěna v komfortní výšce. Relaxační část s pohodlnou sedací soupravou je vybavena televizí se satelitem, který nabízí mnoho českých i zahraničních programů. V celém bytě je rychlé Wi-Fi připojení. Kvalitní dřevěné podlahy s podlahovým vytápěním v obývacím prostoru zajišťují vysoký komfort.

Hlavní ložnice má vlastní koupelnu s toaletou a sprchovým koutem a je vybavena šatními skříněmi a anatomickými matracemi vhodnými i pro alergiky. Druhá ložnice má přístup do další koupelny, která je vybavena podlahovým vytápěním, vanou i sprchovým koutem. Pračka se sušičkou je samozřejmostí. Byt má také samostatnou toaletu a praktickou komoru.

Byt se nachází v 5. patře budovy, která je součástí rezidenčního komplexu, jen pár zastávek tramvají od centra Prahy a hlavních historických památek. Tramvajová zastávka je přímo před budovou.

Nájem: 59 000 Kč + poplatky 13 000 Kč (včetně elektřiny, internetu a TV). Možnost pronájmu garážového stání za 2 500 Kč měsíčně.

Byt je k dispozici k nastěhování od 1.11.2024!

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře.

Cena
59 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 13.000 Kč včetně energií, internetu a TV, + provize RK
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Horská, Praha, Nové Město
ID
S2581
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
172 m2
Patro
5.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
101 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 2.

Podobné nabídky