Prodej rodinného domu, Mrsklesy, 300 m2

Mrsklesy


5 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 070 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Mrsklesích

Popis

Představuji Vám rodinný dům s krytým bazénem a zahradou k relaxaci, který se nachází v Mrsklesích na klidném místě. Místo spojuje několik věcí – krásnou přírodu, čistý vzduch, ale také pohodu, zábavu a sportovní vyžití pro celou rodinu. Místo, kde můžete chodit na procházky s dětmi nebo dělat cyklovýlety do okolí. Jedna z cyklotras vede nádhernou přírodou přímo do Olomouce.
Jedná se o dvougenerační dům, který má 2 bytové jednotky o dispozici 3 (4)+1, krytý bazén, saunu a navíc spoustu úložních prostor i technické zázemí. Dům je částečně podsklepen. Jedná se o zděnou stavbu, zastavěná plocha je 307 m2. K domu patří zahrada, pozemek má výměru 730 m2. Dům potřebuje trochu péče, ale když přidáte svůj osobní šmrnc, máte šanci vytvořit nádherný domov pro sebe i svou rodinu.
Dům je napojen na elektřinu, veřejnou kanalizaci, má vlastní studnu, vodovod na hranici pozemku, vytápění každé jednotky je zajištěno plynovým kotlem.
Poloha místa je ideální i z hlediska napojení na dálnici. Ve vedlejší obci Hlubočky se nachází ski areál, bobová dráha, wellness resort, turistické trasy, cyklotrasy a mnoho dalšího. Obec Mrsklesy sousedí s městem Velká Bystřice a je kousek od krajského města Olomouce. Nabízí veškerou infrastrukturu: OÚ, MŠ, obchody...
Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte a kontaktujte mě, domluvíme se na prohlídce.
V případě potřeby zajistím financování nejvýhodnější hypotékou na trhu.

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Mrsklesy
ID
00295
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
730 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Danica Heitelová

Danica Heitelová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mrsklesích.

Podobné nabídky