Prodej rodinného domu, Domamil, 230 m2

Domamil


770 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 3 670 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Domamili

Popis

Hledáte místo, kde byste mohli realizovat své sny o ideálním bydlení? Nabízíme k prodeji dům v klidné obci Domamil, který je připraven pro ty, kteří se nebojí výzev a chtějí si vytvořit domov podle svých představ. Tento dům je vhodný k demolici a následné výstavbě nového domu, nebo pro ty odvážnější, k velmi zásadní a kompletní rekonstrukci.

Nemovitost je napojena na elektřinu, což zajišťuje základní komfort. Na pozemku je také přípojka plynu, což nabízí další možnosti pro budoucí využití. Voda byla dosud zajišťována z vlastní studny, ale v silnici je k dispozici možnost napojení na veřejný vodovod, což usnadní přístup k pitné vodě. Odpady zatím nejsou vyřešeny, avšak je zde možnost připojení na veřejnou kanalizaci, což poskytuje praktické řešení pro budoucí majitele. Vytápění bylo řešeno na tuhá paliva.

Dům disponuje třemi pokoji, kuchyní, koupelnou, špajzem a chodbou, což nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení. Kromě toho je součástí nemovitosti sklep, dílna a další úložné prostory, které poskytují dostatek místa pro vaše potřeby a koníčky. Uzavřený dvůr zajišťuje soukromí a klid, což ocení zejména rodiny s dětmi nebo domácími mazlíčky.

Obec Domamil se nachází v blízkosti Moravských Budějovic a nabízí základní občanskou vybavenost. Najdete zde poštu, hospodu, obchod, základní školu a mateřskou školu, což zajišťuje pohodlné bydlení s dostupností všech potřebných služeb. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí s dobrou dostupností větších měst.

Pokud vás tato nabídka zaujala a vidíte v ní potenciál pro realizaci svých představ o bydlení, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme více informací nebo domluvíme prohlídku této nemovitosti.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Cena
770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Domamil
ID
00184
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
230 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
490 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Svačina

Tomáš Svačina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Domamili.

Podobné nabídky